Nieźle się zapowiada twoja kampania.
Wersja do druku
Nieźle się zapowiada twoja kampania.
Nom. I by ją ukończyć muszę podbić wszystko:) W miarę możliwości chcę jak najdłużej unikać walki z tymi jasno niebieskimi na mapie, z którymi też mam sojusz, a którzy pomogli mi zdobyć ELIS. A dokładniej wykorzystałem fakt, że ich armia stała obok miasta i zaatakowałem miasto, które murów nie miało. Poczekałem aż oni ich zaatakują i wezmą ich wszystkich na siebie(generał na koniu + jacyś hoplici) i zaatakowałem ich od tyłu dzięki czemu straciłem tylko 1 żołnierza. Zresztą widać tą armię na mapie, jest taki ludek z jasnoniebieską flagą nad AIGION.
Chciałem ściągnąć patcha 3.0, ale niestety linki już nie działają może jutro się uda.
Od dzisiaj dzięki uprzejmości Eutychesa przejmuję temat.
Jak uda mi się ściągnąć patch to wrzucę alternatywny link.
Ja ściągnąłem z tej strony. Udało mi się to za 2 razem.
http://www.filefactory.com/file/4mr6...II_Patch_3.rar
Dziękować, już umieszczam twój alternatywny link.
To nie mój link. Jest na TWC ale w temacie tylko o patchu 3.0. Swoją drogą trochę głupie, że tam umieścili 4 linki, a w temacie ogólnym tylko 2. Tak czy siak cieszę się, że pomogłem.
Spoko zostawię tak jak jest, żeby inni zainteresowani nie musieli szukać.
Pytanko. W EB są reformy, w tym modzie też są? Czy czegoś takiego tu brak? Z ciekawości pytam.
Masz o Czcigodny Sympatyku Rome wspomniane o tym w pierwszym poście, zerknij w spoiler ;)
Możliwe że wraz z pokazanie m się nowego pacza mogło coś ulec zmianie;)
Aaa. No tak, nie zauważyłem ich jak teraz patrzyłem:) A jak wygląda sprawa machin oblężniczych? Są bardziej realistyczne tzn. trudniej je zniszczyć(w podstawce 2 salwy ognistymi często starczały do zniszczenia tarana)? I czy tak jak w Darth modzie wieże oblężnicze strzelają? Bo tam to było strasznym utrapieniem, nic na murach nie stawiałem bo jak nawet postawiłem najlepsze oddziały to zanim wieża dotarła to moich ludzi już tam było tylko kilku.
Z tego co się doczytałem to Kartagina ma banalnie proste te warunki reformy.