Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
Witam!
Za pomocą Steam zainstalowałem sobie Darthmoda do Zmierzchu Samurajów. Mam kilka pytań.
1) Gram w kampanię. Zainstalowałem moda w jej trakcie. Czy mod działa na "sejwie" z wersji podstawowej i nie muszę zaczynać od początku żeby zaczął działać?
2) W jaki sposób stwierdzić (za wyjątkiem tego okienka które mi wyskakuje gdy odpalam grę) że DM działa? Pytam bo mam wątpliwości co do jakości AI po wgraniu moda.
Z góry dziękuję za merytoryczne odpowiedzi :)
1.Powinien działać, ale różnie z tym bywa. Zależy co pozmieniali, jakie zmiany sobie włączyłeś. Sprawdź :)
2.Więcej ludzi w oddziale - jasno i klarownie.
Dzięki za odpowiedź. :-)
Co do zmian, to po prostu kliknąłem na jedną dostępną kratkę, więc pewnie wszystko mi się odpaliło.
Co do liczebności, to grałem na wielkości 'duży'. Nie wiem ile teraz mam. Sprawdzę.
No i mam większą ilość. Mod działa. Dzięki.
Witam. Poszukuję moda który to zwiększa ilość tur w ciągu roku. Jest coś takiego.
Pytasz czy stwierdzasz? ;)
Wystarczyło poszukać w Google.
Gotowy mod zmieniający na 12 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =141938812
Tutorial jak zrobić to samemu - http://www.twcenter.net/forums/showthre ... ed-regions
Niestety ten mod ze steama nie działa u mnie, nie wiem dlaczego.
Witam. Szukam moda, który daje po 500 żołnierzy na 1 oddział (nie Darthmod od razu uprzedzam) - będę wdzięczny za pomoc.
Panowie szukam jakiegoś sensownego moda który wydłuża bitwy, na przynajmniej tyle co mod Divide et Impera pod Rome2, a przy tym nie psuje balansu.
Witam , prosze o namiar na moda o zmiane kart jednostek ...
oraz jakies paczki z dotatkowymi jednostkami do werbunku ..