Witam po dłuższej przerwie… :)
Tłumaczenie robi wrażenie brawo ;) szykuje się kawał dobre roboty – trzymam za was kciuki. 8-)
Wersja do druku
Witam po dłuższej przerwie… :)
Tłumaczenie robi wrażenie brawo ;) szykuje się kawał dobre roboty – trzymam za was kciuki. 8-)
Zabójco trzymaj, przyda się :D Możliwe, że jako tako to będzie wyglądać :D
Zaktualizowałem główny plik. Wszystkie przedmioty i świta generała są już gotowe.
Gerdhard przesłał już mi pliczek cech generałów zrobiony do litery C, gdzie wartości są już wszystkie po Polsku. Oczywiście pliczek też jest zamieszczony.
Teraz zabieram się za kończenie jednostek Imperium :)
Dzięki i szacun wielki.
Chyba sobie wrócę do tego moda skoro spolszczenie jest zrobione, jest też ten 4GB patch dzięki któremu mod powinien mi lepiej działać. Szacunek za tyle pracy włożonej w spolszczenie. Jak zagram sobie to na pewno napiszę pochwalne opinie o spolszczeniu:)
Tyle, że wiesz jeszcze nie jest w pełni:) Ale powoli, powoli idzie do przodu. Po zrobieniu jednostek już prace powinny przyspieszyć, ale czasami trafi się taka jednostka, że tragedia. Zero informacji po Polsku, a w angielskim jedno słowo może mieć 10 polskich znaczeń:)
Główny pliczek został zaktualizowany. Dodałem już wszystkie jednostki dla każdej frakcji. Czyli 472 oddziały, ale co do występowania wszystkich nie jestem pewien. Cały plik już zajmuje 1 mb, a więc całość spolszczenia będzie trzeba podzielić na dwa pliczki, aby pobieranie nie zmuszało do zakładania konta na chomiczku.
Następnym dodanym plikiem będzie historic_events, który odpowiada za resztę komunikatów w grze.
Zawsze możesz wysłać na inny serwer.
Super robota Coolecka i Gerdhart.
Ensis niby tak, ale ja jestem słabo obcykany w tych sprawach. Najwyżej na końcu ktoś inny wrzuci na serwer, a chomik będzie alternatywnym linkiem. Jak się podzieli plik, a następnie podpisze cz.1 i cz.2 to każdy myślący człowiek zrozumie, że jest w dwóch częściach :D Uznałem, że chomik będzie wygodny, bo nie ma limitu czasowego dla pliku i nie trzeba wpisywać jakiś haseł, aby go pobrać.
Araven powoli powoli działamy, aby do przodu^^ Teraz jak oglądałem historic to możliwe, że są minotaury itp, ale to jest pewnie event po zdobyciu jakiegoś miasta.