I grać :)
Tyle że losowanie graczy do gry jest jak narazie straszne, 5 minut czekałem aż wylosuje mi kogoś i nic... wolałem rozegrać bitwe z AI. Chyba każdy kto się zgłosi klucz dostaje, zapisz się bo więcej nie zdradzę xD
Wersja do druku
I grać :)
Tyle że losowanie graczy do gry jest jak narazie straszne, 5 minut czekałem aż wylosuje mi kogoś i nic... wolałem rozegrać bitwe z AI. Chyba każdy kto się zgłosi klucz dostaje, zapisz się bo więcej nie zdradzę xD
Trzeba było zgłosić się do Bety, a nie teraz wypytywać i narażać biednych ludzi na konsekwencje prawne i finansowe. :PCytat:
Zamieszczone przez ManUtd
Już mam 42%! Do końca miesiąca na pewno uda mi się pobrać... szkoda, że tylko multi. Ale co tam. W forumowym gronie pewnie sobie pogram.
Też nie możecie dołączyć do żadnej bitwy? Pisze mi że mam inna wersję gry niż host... SUPER, z tego co wyczytałem to wiele osób ma taki "szajs".
Efekt jest taki że dołączyć do bitwy nie da się, a losowe wyszukiwanie bitwy też nie działa no bo jest ta cholerna inna wersja gry(oficjalnie)...:evil:
Pozostaje napisać coś na tym ich "ukrytym forum" gdzie nikt nic nie pisze praktycznie...
To jest beta, powtórzę to jest beta.
Proszę nie łamać umowy z CA, Ensis.
Ja dopiero dzisiaj zlozylem, ciekawe czy mam jakas szanse sie dostac
Ja dostałem następnego dnia kluczyk :) Przy czym na twcenter nie wyczytałem osoby która by pisała że się zgłosiła ale klucza nie dostała więc chyba każdy dostanie, aż osiągną "wymaganą" liczbę testerów.
btw. dla osób które by miały problem który powoduje że gra ma "inną wersję" i nie można grać - wystarczy usunąć user.script z zwykłego shoguna.
Ja już dwa dni czekam, więc nie wszyscy jeszcze dostali klucze ; P
Jakby co mam już tą betę. Jeżeli ktoś ma czas i chęci to możemy się umówić na "bicie nooba". Oczywiście ja broń palna. :P
Klucze był rozdawane do 23 XII. Teraz reszta czeka do nowego roku, aż znów zaczną rozdawać.
A to ja pewnie czekam do Nowego Roku :D
Martin, na Kircholmie nie będę Ci towarzyszem, ale już wyzywam Cię do boju, jeżeli dostanę betę Szougna :D
Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Jak mi będzie działać to pewnie zagramy. Ale pamiętajcie - ja nie mam uber avatara i gwiazdek.