Mam szybkie pytanie: ile waży podstawka+dodatek? Kompletuję serię więc nie wiem czy dodatek nadpisuje nieco podstawkę czy też faktycznie jest to ponad 50 gb. Z góry dzięki.
Wersja do druku
Mam szybkie pytanie: ile waży podstawka+dodatek? Kompletuję serię więc nie wiem czy dodatek nadpisuje nieco podstawkę czy też faktycznie jest to ponad 50 gb. Z góry dzięki.
U mnie podstawka z FOTSem waży troszkę ponad 29gb.
Witam,
Jest to mój pierwszy post.
Zamówiłem Total War shogun 2 zmierzch samurajów, bo jest to samodzielny dodatek.
Powiedzcie mi czy zawiera on wszystkie elementy z podstawy + dodatek??
Udzielam ostrzeżenia za:
1) Zakładanie tematu, nie tam gdzie jego miejsce.
2) Zakładanie dwóch tematów o tej samej nazwie i treści.
3) Za kłamanie, że to Twój pierwszy post, o czym pisałeś w obu. Któryś musiał być pierwszy, a któryś drugi. Nie ma innej opcji.
Jeśli chcesz sobie pograć w erę Sengoku Jidai, to musisz kupić jeszcze zwykłego Shogun II. Zmierzch Samurajów, daje dostęp tylko do ery Mejin.
Ale czy w tej nowej erze będę posiadał także wojska z wersji podstawowej?
Dodatek jest samodzielny, czyli zawiera tylko "nową" kampanię i nowe jednostki. Jeśli chcesz posiadać wojska z wersji podstawowej to musisz kupić samego Shoguna 2.
Ok, dziękuje za informacje :)
A ile Tobie zajmuje, i gdzie to sprawdzałeś?
Mi na przykład (mam XP) w "Dodaj lub usuń programy" pokazuje ok. 21gb, a na Steamie i w folderze z grą prawie 30gb.
Zapewne te 9gb to patche.
Witam.
Mam pytanie. czy wiecie może czy na wyspie Kiusiu można budować kolej? A jeżeli to w jakich prowincjach? Nie mogę budować tego w prowincjach Satsumy, a to mnie denerwuje.