Mi też :)Cytat:
Zamieszczone przez Mopisłav
Z mojego doświadczenia to nie jest raczej duży problem. Potrzeba tylko czasu i cierpliwości :mrgreen:
Wersja do druku
Mi też :)Cytat:
Zamieszczone przez Mopisłav
Z mojego doświadczenia to nie jest raczej duży problem. Potrzeba tylko czasu i cierpliwości :mrgreen:
Zauważyłem po pewnym czasie że główny banner mi się nie mieści na stronie i przycina lewą cześć czy ktoś zauważył podobny problem?
Tak, mam to samo. Chodzi o rozdzielczosc jaka masz na kompie lub o wymiary okna przegladarki. Jesli sa za male, obrazek sie nie miesci i ucina go z lewej strony.
nie wiem jak w PHP (ale pewnie prawie identycznie, albo jeszcze prościej - zależy jak struktura kodu) ale np w czystym html-u to jest max 100 znaków do napisania . Powiedzmy 5 minut w tym 4 na kawę.Cytat:
Zamieszczone przez Lukasz1
Oczywiście same się nie napiszą, musi to zrobić ktoś, kto nie tylko zna język ale i konkretną strukturę strony - żeby pół dnia nie szukał i przy okazji nie namotał.
=================
Tak! Wielkość ekranu poniżej 1024 x 768 powoduje lekkie posypanie układu.
Tak na prawdę to oprócz zmiany ustawień monitora działa np "suwak powiększenia" w Operze 8-)
bardzo lubię tę funkcjonalność Opery - nie tylko na tej stronie się przydaje, nie pamiętam czy w innych przeglądarkach jest coś podobnego ...zaraz .. .. . na pewno w ognistym lisie jest w menu "widok" ... w chromie też jest ...
Jak pisałem wcześniej, wszystko zostało poprawione w wersji 2.1, proszę więc o cierpliwość, dopracowuje inne elementy wyglądu, stąd premiera się opóźnia.
Jedno mnie wku%$#! bezgranicznie : jak wciskam MOJE POSTY - to chcę MOJE zobaczyć - POSTY a nie wątki w których zabrałem głos - a przynajmniej chcę mieć linki do obu tych miejsc (ostatni post w wątku w którym zabrałem głos) i MÓJ post .
Przez to odwołanie się do własnego posta - wskazanie go jako rozwiązania, albo chociaż skopiowanie / zacytowanie trwa wieczność.
==============
Ale ogólnie i tak jest fajnie, nawet bardzo fajnie. Już do nowych kolorków przywykłem.
Lol, klikasz na swój profil i w moich postach są normalnie posty
Dodany został czat.
Moznaby poprawic krawedzie tekstury, aby sprawiala wrazenie "seamless". Poza tym moze byc:)
Zaktualizowałem forum do wersji 3.0. Kosmetyczne zmiany będą wprowadzane z czasem, starałem sie wyeliminować błędy, które zgłaszaliście i nie zgłaszaliście, a więc.
Witaj RZYMIE! ;)