Re: PROBLEMY TECHNICZNE Z GRĄ I STEAM
Mam problem z zakupem elite units of the west przez steama. Za każdym razem, nieważne jakiej karty bym użył, wyświetla mi się komunikat, że zakup nie może być zrealizowany, że Czasami firma obsługująca kartę, może zablokować fundusze na koncie i coś tam coś tam. Z kartami jest wszystko ok, wpisywane dane są również właściwe.
Mam poblem. Własnie zainstalowałem grę, ustawiłem wszystko pierw na ultra przy odziałce 1280x1024. Później wyłączyłem pare rzeczy, zmniejszyłem filtrowanie i anti-aliasing, ale gra dosyć mocno zarywa. Mój sprzęt:
Intel Core 2 Quad q6600 2,4ghz
GeForce 9800GTX+ 512mb
4GB ramu geil 800mhz
Na jakis ustawiniach powinienem grać na takim sprzęcie? Może jakiś patch albo nowe sterowniki?
Dziwne. Ja mam prawie taki sam sprzęt tylko, że procesor to Core 2 Duo 2,5 Ghz i działa na ultra
a na jakiej rozdzielczości?
Wydaje mi się, że taka gra wykorzystuje już 4 rdzenie.
Nic u Ciebie nie zrywa?
Masz patcha?
Gram na 1280x1024 patch 1.4. Ściny dopiero przy armiach powyżej 3000-3500 ludzi i przy 30-40 okrętach. Może ściągnij najnowsze stery do grafiki?
mam najnowsze stery. Nie mam jeszcze patcha. W pierwszym tutorialu gdzie mam może z 15 zołnierzy na miedum nawet troche jeszcze ścina. Płynnie dopiero na low :O
Jak możesz to daj linka do tego patcha, bo nie moge znaleźć dobrego ;)
To na pirata tak łatwo nie znajdziesz. Steam ściąga patche automatycznie.
Mam problem. Od dziś nie mam dźwięku w grze, po prostu zero. Wie ktoś jak to zwalczyć? Mam najgorszy Patch 1.5 :cry:
Plisss zerknijcie jeszcze raz na moją prośbę. Nikt nie ma pomysłów ????
Witam
Niestety stary login gdzieś mi przepadł. Choć tego nie widać to jestem z Wami od wielu, wielu lat. Nie raz mi pomagaliście i wiem , że i teraz tak będzie.
Mój problem. Instalacja ETW.
Wszystko było cacy do ostatniego patcha. Po nim przy próbach odpalenia gry wrzucało mnie do strony Steam. Wpadłem na "genialny" pomysł usunięcia ETW z Steamu. Teraz przy ponownym instalowaniu i wpisaniu klucza otrzymuje info: Podany klucz jest niepoprawny , ponieważ został juz aktywowany przez konto steam.
Kurcze no został aktywowany przecież przeze mnie. Pomóżcie co z tym można zrobić ?
Z góry dziękuje.
Sławek
ale to u Was też bez patchy tak zrywało czy nie?
Ten patch ma ponad 1gb tak?