Maharbalu, Twój nick jest niczego sobie 8-)
Wersja do druku
Maharbalu, Twój nick jest niczego sobie 8-)
Mam nadzieję, że się źle nei zrozumieliśmyCytat:
No nie przesadzajmy aż tak
dominus - łac pan :D
Ale fakt po polsku ciekawie się kojarzy :D taka zabawa semantyczna :D
Matatjahu był pokręcony i mi się nie podobał więc coś prostego i fajnego znalazłem Bellator co znaczy po łacinie wojownik :D Już mam dość zabawy z nickami więc zmieniam na ten i mam to w d@#ie
Warszawa, Polska 21 Oct, godz 13
(PAP) z ostatniej chwili: Niejaki Matatjahu postanowił zmienić nick. Ludzie w kraju są oburzeni. - to skandal, mówi Jagna M. studentka medycyny - jutro wyjdę na ulicę protestować. Górnicy postanowili przyjechać do Warszawy.
Wieczorem na specjalnej konferencji wystąpi premier Tusk, a prezydent zapowiedział orędzie do narodu.
Biden jest zaniepokojony...
Matat, daj se siana...
(poza tym Kakashi robił to jakoś wdzięczniej)
Kurde wracam do Matatjaha i już :D
Zapomniałeś dodać:Cytat:
Zamieszczone przez tomsn
USA Wall street 21 Oct, godz 13:10
Giełdy po zmianie nicku odnotowały znaczny spadek akcji! Prezydent Obama, aż zbielał z tej informacji.
Moskwa, Rosja 21 Oct, godz 13:15
W obawie, że wybuchnie kryzys wewnętrzny premier Putin wywiera naciski na Polski rząd w celu przywrócenia poprzedniej nazwy.
Matatjahu wróć! ;)
Powróciłem :D dzięki Gaalowi za cierpliwość :D
Matat: +2 do lansu, +10 do cechy "zwróć na mnie uwagę, cóż z tego, że mam nadwagę"
ech XIWI, XiWI, co z Ciebie wyrośnie?
tomsn widzę że masz wnenę ostatnio mi też się zdarza i jak z kolegi szydzę to się ze śmiechu reszta pozbierać nie może :D hmm u ruskich w związku z zmianą nicku będzie kryzys to może zostawię XVI :D
Proponuję Mamba. Wszyscy mają mambę miej i ty!