Mi tam ten Angelos i Krwawe kruki nie przeszkadzają.
Wystarczy że w wprowadzeniu jakiś ork/pomiot chaosu/tyranid urwie mu łeb, a następnie reszcie jego ludzi.
Powstały w ten sposób bajzel będzie musiał posprzątać inny zakon.
Wersja do druku
Mi tam ten Angelos i Krwawe kruki nie przeszkadzają.
Wystarczy że w wprowadzeniu jakiś ork/pomiot chaosu/tyranid urwie mu łeb, a następnie reszcie jego ludzi.
Powstały w ten sposób bajzel będzie musiał posprzątać inny zakon.
Ja bym z chęcią zobaczył Gwardię Imperialną w roli tych głównych. Nie lubię tych ,,złych'' ale też nie lubię Marines. :P
Mi najbardziej doskwiera brak Kosmicznych Marines Chaosu.
Pewnie pojawią się w dlc, ale też zgaduję, że w ogólnej formie czyli Czarny Legion albo Legion Alfa.
A ja bym tak chciał, żeby zaprezentowali bandę, której wcześniej w DoW nie było np. Władcy Nocy czy Dzieci Imperatora.
Z tego co wiem to w jedynce było całkiem sporo legionów.
Wyłącznie kolorków.
W kampanii był Czarny Legion. W Winter Assault Pożeracze Światów bodajże, w Dark Crusade Niosący słowo, a Soulstorm Alfa Legion.
No ja wiem że kolorków. Ale liczy się fakt. xD
W Dawn of War III pojawi się... Gorgutz. Tak, ten sam zabawny zabijaka od Orków z Winter Assault, Dark Crusade i Soulstorm.
W nowościach u tych trzech frakcji (tj. Krwawych Krukach, Eldarach i Orkach) pojawiają się m.in.:
Imperial Knights
Spoiler:
Wspomniane wyżej Upiorne Ostrze od Eldarów i Gorkanaut (nowość u Orków z 7 edycji bitewniaka):
Spoiler:
Trochę elementów kampanii z Retribution pojawia się w tej grze - mianowicie można przed misją wybrać sobie, jakie elitki mają być w waszej armii.
Powracają starzy wyjadacze Elf... Eldarów - Wraithlordowie:
https://www.dawnofwar.com/article/un...ght-wraithlord
Według mnie jest za dużo tych kolorków przy każdym skillu.... Oczy krwawią mi jak patrzę co robią z DoW 3 :(