Tylko Coehoorn i Wyngalt byli wymienieni z imienia reszta figuruje jako "audiutanci". W każdym razie potwierdzam - Zadawaj.
Wersja do druku
Tylko Coehoorn i Wyngalt byli wymienieni z imienia reszta figuruje jako "audiutanci". W każdym razie potwierdzam - Zadawaj.
Jak już przy Starych Pupach jesteśmy, to za co Shani została zbesztana przez Rusty'ego w lazarecie?
Za to, że przyniesiono jej martwego ważnego mężczyzne w zbroi ( chyba wojewoda Bronibor ) a ona powiedziała żeby go z tąd zabrali bo się wcale nie rusze i tu nie kostnica oraz wskazała na poruszającego się mężczyzne pod ścianą namiotu na noszach i powiedziała "to lepsze miejsce dla temtego bo chyba się rusza, albo to tylko gazy" i za to właśnie Rusty ja zbeształ bo wywrzeszczał jej w twarz, że takie żarty można dopiero opowiadać jak się ma 30 lat praktyki chirurga.
No przynajmniej coś w tym guście ;P wiem, że nieskładnie i trudno zrozumieć co napisałem :P
Dobrze ThorGal, zadajesz :)
Opowiedz co przydarzyło się Geraltowi od wejścia do tuneli znajdujących się pod Gorgoną do spotkania z pukaczem ( nie chodzi mi o szczegóły a raczej o to co spowodowało tą interwencję pukacza)
Jak pytanie za trudne to zmienie.
Jakaś podpowiedź, bo ja nawet nie kojarzę co to za fragment jest...
Geralt nie wytrzymał i uderzył jakieś natrętne stworzonko. Przechodził przez tunel i zaczęły mu "dokuczać" magiczne stwory.
Dominikus dobrze, zdajesz.Cytat:
Zamieszczone przez Dominikus
Nie mogę nic fajnego wymyślić więc: Jaka jest historia herbu Temerii (3 Lili)?
W czasie powstania Falki wojska następcy tronu Temerii walczyły pod tym znakiem, na pamiątkę czego później stał się on godłem tego kraju.