właśnie tak próbuje to robić. Nie wiem czy coś steam nie ściągnął czy już tak nie da się. Może ktoś będzie miał podobny problem da jakieś rozwiązanie.Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Wersja do druku
właśnie tak próbuje to robić. Nie wiem czy coś steam nie ściągnął czy już tak nie da się. Może ktoś będzie miał podobny problem da jakieś rozwiązanie.Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
W trakcie zmiany tury, lecą wszystkie frakcje po kolei ale na egipcie się zatrzymuje i tak może stać godzinami. Myślałem że to przez te patche ale po wyjściu ich/jego nic się nie zmieniło wszystko elegancko śmigało, aż do teraz. Próbowałem zapisać jako nowy save i z niego odpalić ale to nic nie daje. Ponadto w opcji dyplomacji gdy "coś oferuję" egiptowi na dole nie wyświetla mi się szansa na powodzenie (no umiarkowane, niskie itd. ) i mam to tylko w przypadku Egiptu. Ktoś może miał podobny problem i zna sposób na naprawę tego ? Czy pozostaje mi czekać na patcha?
Ja też mam mały problem. Wszyscy żołnierze w oddziale wyglądają dokładnie identycznie. Nie chodzi mi tu o dość ograniczony wybór twarzy i pancerzy, jak w przypadku legionistów, ale o dokładne klony (za wyjątkiem oficera). Wie ktoś, co może powodować taki błąd? Występuje we wszystkich frakcjach.
Mam taki bug, że gra tylko przy oblężeniach miast przez 5 minut wszytsko działa ok a następnie zwalnia do 1-2 fps. (Nawet jak zmniejszę rozdzielczość i resztę na najmniejsze jakie się da)
Co bardzo ciekawe fraps w ogóle nie pokazuje, żadnego spadku mam 50fps a gra zacina tootalnie.
Przez ten Bug nie mogę obronić Kartaginy na legendarnym i kampania nie ma sensu...
Co jeszcze ciekawsze zauważyłem, że skoki pojawiają się dokładnie w momencie zniszczenie moich bram...
Ratujcie dobrzy ludzie:)
Ponownie piszę o moim problemie związanym z luncherem otóż klikam graj i nic się nie dzieje jedynie pokazuje w steamie że jestem w grze a nie gram .
Sprawdzałem spójności plików , przeinstalowywałem , aktualizowałem sterowniki , komp mam z przed 3 miesięcy więc na pewno spełniam wymagania windows 8 , pisałem do suportu ale oni nic nie wymyślili . Proszę o pomoc bo zaczynam tracić cierpliwości do tej serii .
Jeżeli ktoś miał taki problem jak ja to wystarczy sformatować dysk ze steamem i wszystko działa perfekt
Z oblezeniem kartaginy w trybie kampanii, jest chyba jakis bug, ja mialem notorycznie CTD zaraz na poczatku bitwy, mimo ze oblezenie tego miasta w trybie bitwy historycznej chodzi idealnie.
Spróbuj zmienić rodzaj shadera. Odpowiedzaialny jest on między innymi za występowanie wzorów na tarczach... więc może także i "klonów".Cytat:
Zamieszczone przez Nooad
Ja mam z kolei problem z minimapą podczas bitwy - jest jakby rozmazana/pomazana na czarno nie pokazuje też wrogich jednostek. Wymagania graficzne bez szału spełnione ale raczej nie o to chodzi. Gdyby ktoś wiedział jak temu zaradzić byłbym wdzięczny ;)
Czemu mam od początku gry limit 3 generałów? Jak go zwiększyć;-;?