O, witamy witamy. Wielcem radzi. ;)
Wersja do druku
O, witamy witamy. Wielcem radzi. ;)
Z listy zdjęty zostaje PrezesPIS. Widocznie to krótkotrwała anomalia.
Matura się skończyła w ten wtorek, więc mógłbym dołączyć do jakiejś KO...
Chociaż TW są wyjątkowo ubogie pod względem mechaniki w porównaniu z grami Paradoxu...
Nikt nie zmusza. ;) To jak na forum gry Endwar narzekać, że jest mniej skomplikowana od Medka. Jak widać to "ubóstwo" nam spokojnie wystarczy.
Mi niekoniecznie;) i dlatego jeśli już dołączę do jakiejś nowej KO, to tylko do pojedynczej na razie...
To już wiemy. Oczywistym jest, że w powyższym wyłączałem cię z kręgu "nam". ; )
Nie wiem gdzie to napisać.
Zdechł mi komputer. Przez najbliższy czas go nie naprawię. Mój jedyny kontakt z internetami jest przez telefon.
Ale na telefonie tur nie zrobie ;/
Znajdzie się jakiś zastępca dla mnie?
Pisze się o tym w poszukiwanych zastępcach.
Mogę zastąpić cię w mko35, mamy tam komendy MG, więc po powrocie zmienisz sobie hasło.
W mko25 zwróć się może do Jankera, w mko23 to zależy od ciebie. Mogę robić. Daj hasła.
Po maturalnych bojach wrócił nam Matisek. Razem z nim przywędrował do nas z powrotem Rafi! - weteran i dobry gracz sprzed 6 lat! Do tego jeszcze przyszedł Pampa - były Pampalinex ze Smyrny, też gracz sprzed 6 lat.
Dopisuję na listę świeżaków również RadekGames, _Yourself_ i Wojtascythe.
Dyskryminacja graczy Kingdomsów którym wersje pudełkowe nie chcą się spatchować!
W każdym razie jeszcze się nie poddaję i powalczę jeszcze z tą wersją. Jakieś hard reinstale, wzięcie niezawodnych plików Mefista itp.