Z tymi szpiegami to może być ciężko, w czasie działań wojennych większość wiadomości zdobywały podjazdy łapiąc języka. Może więc dajcie agentom imiona słynnych zagończyków?
Wersja do druku
Z tymi szpiegami to może być ciężko, w czasie działań wojennych większość wiadomości zdobywały podjazdy łapiąc języka. Może więc dajcie agentom imiona słynnych zagończyków?
Możesz wymienić takie osoby? Dwa screeny pokazujące efekt mojej i sadama pracy, oczywiście zmieniliśmy też portrety innym frakcjom:
[spoiler:3p3h2w5o]http://imageshack.com/a/img707/2209/mnei.jpg[/spoiler:3p3h2w5o]
[spoiler:3p3h2w5o]http://imageshack.com/a/img40/9947/77zy.jpg[/spoiler:3p3h2w5o]
Po nowy roku postaram się coś wyszukać, teraz nie mam głowy do takich spraw ;) Przy okazji dobrej zabawy na Sylwestrze i Do siego roku.
Bęzie szansa na nowy interfejs na taki bardziej w stylu XVII w?Wiem że to pierdoły ,ale bardzo klimatycznie się wtedy gra i czuć ,że mod jest zrobiony profesjonalnie.
Z tego co pamiętam w modzie 1648- Thirty Years of War był ładny interfejs. Attyla ma kontakt z jednych z twórców moda więc mógłby poprosić o wykorzystanie go w Potopie.
Nazwa Kondeusz była nazwą stosowaną potocznie, tenże jegomość nazywał się - Ludwik Burbon książę de Conde - gdzie każdy pierworodny syn otrzymywał po ojcu tytuł księcia de Conde pozostali w kolejności księcia d'Enghien, hrabiego de Clermont itd. Natomiast przydomek wielki to otrzymał po śmierci, więc ja bym poprawił nazewnictwo na Ludwik de Burbon-Conde (zgodnie z francuską pisownią) albo Ludwik de Conde, a tak ogólnie to super to wygląda, wielkie gratulacje, a propos dałoby radę pododawać takie cechy jak jest w Bellum Crucis tzn rody, tytuły ziemskie itp.
Można prosić o przesłanie moda w nieco inny sposób? Pobranie tego moda (a wygląda zachęcająco) wymaga wykupienia konta premium na spedyshare.
Na stronie 3 ordenus opisał jak go pobrać. Co do cech to dałoby się, ale ja nie umiem tego robić. Jak ktoś umie to prosze napisać mi na PW. Chcemy z sadamem dodać także nowe portrety dla kapitanów, w tej sprawie zgłosiliśmy się do rosjan od OiM2
Niestety, rada Ordenusa nie działa, nie pobiera mi się mod (zresztą, właśnie dlatego prosiłem o rozdział na 2-3 party) i cały czas pojawia się komunikat, że "Ten plik może zostać ściągnięty tylko przez konto Premium. Kup Premium!".
Spóbuje wrzucić moda na chomikuj z darmowym transferem. Najpóźniej jutro będziesz go ściągał.