Musisz instalować po kolei. Działa 0.1 z Mega, użyj Google Chrome, za którymś razem zaskoczy.
Musisz po kolei:
Full public beta (0.1)
Patch 0.2
i Patch 0.3 i fix nr 1 i fix nr 2 uruchom clean po tym.
Wersja do druku
Musisz instalować po kolei. Działa 0.1 z Mega, użyj Google Chrome, za którymś razem zaskoczy.
Musisz po kolei:
Full public beta (0.1)
Patch 0.2
i Patch 0.3 i fix nr 1 i fix nr 2 uruchom clean po tym.
Dzięki :) już wszystko zainstalowane i wygląda na to, że dobrze :) czas niedługo rozpocząć pierwszą kampanię :)
Hej,
Wygląda na to, że wina wywalania z gry leży po stronie mojego laptopa (chińskie gó*no).
Nie ma rady, co dwie tury robię save, za kolejne dwie save 2 i tak na zmianę. Jakoś idzie.
Jednostki Dol Amroth są przepiękne, ale i drogie jak diabli...
Grałem w DaC jeszcze Elfami Leśnymi i Dunedainami i w kilkaset tur zero ctd, czy to w bitwie czy w kampanii, bardzo stabilny mod, a to nadal beta. Może obniżenie opcji grafiki i skali jednostek coś Ci pomoże?
Jest Hotfix 0.31 do patcha 0.3 (nr 3) do DaC.
Coś zmienia?
Naprawia kilka bugów, zmienia balans, wzmacnia kilka frakcji. Konieczny jak każdy fix. Raczej nie zadziała na savy, przynajmniej nie wszystkie zmiany. Nowa kampania zalecana.
Pobiorę dziś, opis zmian jest spory.
Modzik miodzio, ukończyłem właśnie niedawno jedną kampanię (krótką) frakcją Krasnoludów z Ered Luin. I dręczą mnie pewne bugi jakie napotkałem.
Pierwszy z nich pojawił się podczas oblężenia Gundabad. Po wczytaniu mapy pokazała mi się góra, jednak zamiast miasta był tylko plac położony bardzo wysoko oraz prosta droga prowadząca ku niemu. Żadnych murów, żadnych budynków...
Drugi pojawił mi się dwa razy i związany był ze świątynia Merkola w Carn Dum, tu na szczęście wystarczyło ją dwa razy zniszczyć, by przestałą się pojawiać.
Trzeci bug, również pojawił mi się podczas oblężenia gdy grałem Cieniem z Mirkwoodu. Podczas zdobywania Rhosgobel miałem płaski teren, gdzie istniały jakieś niewidzialne bariery pozwalające mi oblegać tylko o z określonych kierunków.
Ktoś wie jak można wyeliminować te bugi?
To nadal beta. Śledź stronę podaną w poście nr 1. Podają co jakiś czas fixy.
Jak oglądałem filmiki na youtubie, to nie widziałem takich bugów. Być może są one związane z wersją 3 submoda. W każdym razie będę śledził, może coś się pojawi.