Wszystko śmiga cacy pięknie wielkie graty za pomoc.
Wersja do druku
Wszystko śmiga cacy pięknie wielkie graty za pomoc.
Troche tak glupio pytac, ale co tam, czy w tym modzie zostalo zaimpletowane autouzupełnianie, takie jak w Napoleone albo w Shogune 2, bo tego mi strasznie brakuje w Empire, jeszcze jedno czy można edytować mape w Empire.
1. Musisz sam uzupełniać swoją jednostkę przez kliknięcie na odpowiedni przycisk.
2. Jeśli chodzi o dodawanie nowych regionów itd. to nie, nie jest to możliwe.
Mógłby ktoś wrzucić tego moda np. na torrenty, bo pobieranie z yandexa to ja mam po dziurki w nosie, wystarczająco się na mordowałem pobierając z niego OiM 2 które ważyło dużo mniej.
Misiek a ściągnąłeś sobie yandex na dysk i z tego programu pobierałeś?
Ściągnąłem i zainstalowałem, pobieram chyba juz 1 part ale pewnosci nie mam bo program jest po rusku.
Jest wersja angielska przecież :D
Z początku była ale się zmieniła na ruska, i taka już pozostala, i nie wiem jak zmienić na ang.
Edit. Udało mi sie zmienić język na angielski, teraz już jako tako ogarniam.
Witam ..moj problem polega na tym ze po x turze jak Turcja ma kilka wojen strasznie mi sie dlugo wczytuje pozycja Turcji ,czasem musze czekac kilka minut .. czy ktos moze mi to jakos wyjsniec dlaczego tak sie dzieje ?
Jest to tzw. Ottoman bug, związany z przejściem koło Stambułu pomiędzy Europą a Azją. Przeprawa oraz fakt pobliskiej stolicy wystawiającej liczne armie powoduje iż w tym miejscu porusza się wiele blokujących się wzajemnie jednostek i wtedy przechodzenie tury spowalnia na fazie tureckiej. Podobno zostało to naprawione w którymś patchu, ale czasami pojawia się jeszcze około 30-50 tury. W DarthMod Empire pomaga wgranie submoda Bran'a. Gdy grałem Austrią, jedna tura trwała odrobinę dłużej. Istnieje też uniwersalny submod tegoż użytkownika twcenter, który możesz używać z ID:
http://www.twcenter.net/forums/showt...re-Campaign-AI
Pobierasz z pierwszego posta, rozpakowujesz, wklejasz plik "pack" do data i gotowe.