A ja z nim dyskutowałem, gdybym prędzej znał te kawałki to bym sobie od razu darował.
Wersja do druku
A ja z nim dyskutowałem, gdybym prędzej znał te kawałki to bym sobie od razu darował.
Ja też daję sobie siana. Od razu mi sie przypominają tacy jak Gorbaczow czy jedr02 :D
bo to pewnie postać związana z tymi "legendami"
Az sie dziwie ze calkowicie olewa pisownie pomimo napomknien "z gory" :? Jak nazwac to schorzenie..."gejoleksja" czy jak :lol: :?:
Nowy kwiatek do kolekcji naszego pupila:
Cytat:
Grecy raczej zni3ewieściali nie byli ... nei zapomnij że to gejowski Święty Hufiec jako jedyny wkopał nawet dwa razy Spartanom, a Alexander bynajmniej nei był wzorecem zniewiesciąłosci - ta gejowska armia podbiła Persje i tych super meskich maczo bliskowschodnich...
Po prostu gejopisownia to wyższy poziom heteropisowni, jest to o wiele lepsza forma języka, ale o tym my, niższy hetero się nie dowiemy. :DCytat:
Zamieszczone przez zajac
Żeby nie było, że łapu-capu to głównie temat o homoseksuailstach, to dodam coś z poza. Tekst jak najbardziej trafny moim zdaniem.Cytat:
Zamieszczone przez Niklot
Wracamy do tematu przewodniego, tym razem obrońca Konrada Wallendroda , Baal-Melkart :D
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Ja się czasami nie dziwię, że takie osoby jak Arindal oczekują czasami "przymusowej akceptacji", jeśli słyszą pod swoim adresem określenia po prostu obraźliwe. Choć z drugiej strony myślę, że homoseksualiści wogóle poszukują akceptacji jako takiej.
edit:
Cytat:
Arindal
:lol: :lol: :lol: Znaczy się na Zachodzie panował komunizm, jak studiowano źródła... :lol: :lol: :lol:Cytat:
Alexander Macedoński był gejem i to już udowodniono dawno temu :P – oczywiście wciąż pokutuja monografie z czasów komunistycznych kiedy takei stwierdzenie było nie do pomyślenia… ale dziwi że ktoś to jeszcze czyta :P
aby trochę odejść od homosiów
jak widać czasem trzeba uważać co się cytuje 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Knecht ma rozdwojenie jaźni :lol:
Pochwalam odchodzenia w tym temacie od tematu o homoseksualistach tak więc dzisiaj przeczytamy co też aktualnie czyta Martin von Carnstein.
:lol:Cytat:
Zamieszczone przez Martin von Carstein
kuroiCytat:
To WY, homofoby jesteście problemem, nie homoseksualiści. To WAS powinno się leczyć, nie homosiów...
Ani słowa więcej, bo mogą być problemy. Uwaga do wszystkich-Maharbal
,,Pierwszy gej czwartej RP" co prawda na nasze forum już nie zawita (przynajmniej, nie oficjalnie), ale inni dalej się produkują. Oto przykład:
Cytat:
Zamieszczone przez Wielki Mistrz Malborka
dołączę się do Waszej dyskusji ;)
Chyba nieładnie się z kogoś śmiać, ale apropo Knechta:
wstawiłem ostatnio wycinek rozmowy z Knechtem z archiwum gg (widać tylko nicki, to co pisaliśmy i datę z godziną).
Odpowiedź Knechta:
[ostatnia linijka kierowana do Secunda]Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Pozytywnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Seba Fallus 3 Wielki
Cytat:
Zamieszczone przez Idill`a (MZ)
Cytat:
Zamieszczone przez Tiberius Caesar Augustus
Duet TCA i Idilll 'a (MZ) 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Idill`a (MZ)
Edit:
Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Nie ma to jak pisać ze samym sobą :lol: Tym razem w roli głównej Frankley
Cytat:
Zamieszczone przez Frankley
Cytat:
Zamieszczone przez Frankley
ahahaha humor miesiąca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Administracja chowa się po kiblach <fapfapfap> :lol: :lol: :lol:
10/10 Czik :D
wytyfyy :)
Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Uwaga uwaga! Wielki powrót naszego ulubieńca Arindala:
:DCytat:
Dzis mija rowno tydzien od dnia odejscia z naszego padolu Ottona Habsburga. Nowym Cesarzem Austrii, krolem Czech, apostolskim krolem Wegier i prawowitym krolem Polski jest Karl Thomas Habsburg (Karl I zrzekl sie w 1918 wladzy ale nie tytulow).
Wiesc o tyle istotna, ze jako ostatni (on i jego potomkowie) posiada w sobie krew Piastow i Jagiellonow i co za tym idzie prawo do wladzy nad Polska - krajem przez te dynastie stworzonym.
Niezawodny Witia w temacie ,,Matura".Cytat:
Wszelkie branże o podstawie elektronicznej nie będą przesycone, ponieważ istnieje tendencja do miniaturyzacji, informatyzacji, automatyzacji, wszelkich dziedzin życia i ta tendencja nie osłabnie, przynajmniej nie w tym tysiącleciu.
Szlachetny Volomir w temacie o dziewczynach: :D
Po czym odpowiedź Witii:Cytat:
Tak, spojrzenie jak jaja z sexshopu
I podsumowanie:Cytat:
Co do spojrzenia, nie wiem gdzie Ty widzisz jakieś jaja, ja widzę lekką diablicę.
Cytat:
Miało byc lala z sexschopu, cos mi nie wyszlo :P
Cytat:
Prawde mowiac to ostatnio widzialem dziewczyne grajaca w simsy jeszcze w podstawowce
Marat:
Dla mnie mistrzunio :D :lol:Cytat:
Nie no w tamtym roku to nie tak dawno 8-)
x2 Marat :lol:Cytat:
Polański byłby z ciebie dumny 8-)
Popis mowy polskiej w wykonaniu Andzi 8-)Cytat:
Jakim niby cudem zdobyć tą prowincje na zachodzie ? Przecież nie miałeś żadnych a w dodatku żadna armia nie oblegała je
Tu na dole ciężko o poprawną polszczyznę, wszystko się chrzani człowiekowi w mowie
:DCytat:
Zamieszczone przez Bronisław_Wspaniały
http://zryte.pl/zryte/media/upload/o...a_joda_217.jpgCytat:
Zamieszczone przez Marat
:lol:
Dzieciak któremu zepsuła się zabawka i nikt mu nie chce pomóc.
Cytat:
Zamieszczone przez amik12
--------------------c---i-----a----c---h------------------------
no i skończyła mi się cierpliwość:
1) @ Ouroboros prosiłem o coś,
2) @ Ouroboros i Witia: przypominam że ataki personalne nie są tolerowane na tym forum, nawet w tym wątku
3) ten wątek to miejsce luzu i ma pozostać na luzie!
=> usuwam treść tych 2 postów Ouroboros i 1 posta Witii
----kirlan--
Jest to wiekopomny dzień. Dzień w którym skończyła się pewna epoka. Mamy pierwszego użytkownika oburzonego na to że ktoś wrzucił jego tekst do "Łapu-Capu". Niech ze względu na powagę chwili reszta będzie milczeniem ;) .
Nie no bez przesady, troche dystansu...
niestety ta kampania kończy się dla niego ;PCytat:
Zamieszczone przez Marat
nie wiem czy popisy Mefista pokazywaliście światu, ale to przykładowy z mojej ambasady w wko31.Cytat:
Zamieszczone przez mefisto7
mistrz xd
Hahahh mistrzostwo! :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Padłem. Brawo za pomysł. :mrgreen:
W sprawie jakiegoś przekleństwa, beka. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Martin von Carstein
Też mam do łapu capu coś chyba, taki drobiazg... akurat dziwne skojarzenie z powiedzeniem "Przygadał kocioł garnkowi" (czyżby faktycznie właściwie, każdy oceni) pojawiło się w moim móżdżku, więc zamieszczam to tutaj. Będzie trochę anonimowo, aby się nikt nie burzył, a kto dojdzie do tego "Kto, co i dlaczego" ten będzie wiedział i będzie mógł ocenić w ciszy swego umysłu me chore poczucie humoru. :P
Użytkownik M.
Użytkownik W.Cytat:
I nie zmieniaj proszę retoryki bo zacząłeś jak widać powyżej od prawa. Twoje odczucia stricte nadużyć to Twoja sprawa ewentualnie temat na inną dyskusyę.
Cytat:
Nie wiem po cholerę piszesz w tak arogancki sposób. Widać, żeś świeży i masz gorącą głowę. Fajnie że się zainteresowałeś systemami politycznymi, ale może troszkę poluzuj co ?
:) Zaczynasz mi się podobać
PS. Nie w kontekście tego ten, Arindalowym.
Cieszę się więc. :) - Martin von Carstein
Oj użytkowniku W. sam piszesz w Agorze w arogancki sposób, zwłaszcza do userów z mała ilościa postów ( czy to na forum, czy też w samej Agorze ) ;)
Odi napisał:
Od razu stanęła mi przed oczami nasza repra pełna Janów Sobieskich, z sumiastym wąsem, brzuszkiem i podgoloną głową :mrgreen:Cytat:
Ozil ma prawo czuć się wykształconym przez niemiecki system szkoleniowy grajkiem. Jest przede wszystkim muzułmaninem i ma ryj jak Kara Mustafa
wyczerpująco z Face2Face na TWR :D
http://oi53.tinypic.com/2aj6qmw.jpg
http://img842.imageshack.us/img842/8615/mnil1.th.jpg
http://img717.imageshack.us/img717/4256/mnil2.th.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/3565/mnil3.th.jpg
Na pewno nie było łatwo mu zabić aż 67 typów w tej trzeciej bitwie :lol:
Dziękuję. Nie mam więcej pytań...
PS-Chyba wiesz, że ten temat zbiera takie kwiatki tylko z tego forum :?:
żarty przecież mistrzu ;)
ja jestem cienki w Romka, do tego trafił mi się mega pro i żółwia mi wystrzelał w tej feralnej bitwie macedonią :P
sam byś wiele więcej nie zrobił z nim :D