Spokojnie początek roku to jeszcze nic tam nie będzie się działo ;> no poza szybszym wstaniem z wyrka ;p
Wersja do druku
Ja to bym na Twoim miejscu pierwszy tydzień olał
Mieszkańcy Albionu mają się dobrze, przynajmniej ci niebiescy.
Zdaje się, że nie ma jeszcze mapki na trwającą 17 turę.
Ze swojej strony informuję, że wstawiłem swoją aktualkę. Byłem spóźniony ale informowałem wczoraj o takiej możliwości, ale już to co potrzebne na ten etap zrobiłem.
Mimo braku czasu posty i tak na poziomie. Chwała heh
Mapa będzie po południu. Musicie wybaczyć opóźnienia, ale mnie od początku tygodnia nie było, a Hadvar ostatnio ma mniej czasu.
Pamiętaj o Strażnicy Sigmara :D
Heh może w tej turze wyrównam szansę wszystkich. Plan na tą turę ubić legendarnych lordów :D
Szkoda że tak to się toczy,zupełnie nie rozumiem samobójstwa Daniela pociągającego przy okazji w dół Rancora i Turka ale cóż...Każdy sam kieruje swoją frakcją. Za to niezmiennie podoba mi się cała otoczka i jestem pełen podziwu dla Tomasa i Hadvara że cały czas utrzymują jakość wpisów i zaangażowanie na wysokim poziomie,oby tak do końca :ok:.
Daniel największym rakiem tej kampanii xD Ale dam z siebie i wszystko i postaram się Wam pokazać najlepsze widowisko jakie umiem :D Za Neuland! Za Sigmara!
Niestety imperium i elfy sami się o to prosili : p
Bardzo dziękuję za słowa uznania. Motywuje to do rozwoju kampanii, której na oko już zostało mniej niż więcej :D . Za część wpisów trzeba podziękować graczom, którzy również wykazują świetną aktywność na TF'ach która jakościowo jest bardzo dobra. Na główną właśnie wrzuciłem post autorstwa Turka. Ten Imperialny wierszyk bardzo mi się spodobał ;)
Sigmar słysząc tą pieśń sam ich jedzie ;p Turek pewnie palcem nawet nie będzie musiał ruszyć;D
To prawda,również wielu graczy staje na wysokości zadania i parę razy byłem miło zaskoczony pomysłowością co niektórych. Ale mimo wszystko jako osoba obeznana z sesjami RPG myślę że bez zaangażowania MG nie byłoby takiego zaangażowania graczy więc wszystko się tutaj ładnie spaja i uzupełnia :).
@Turek
Czyli po tylu turach jak pisałem, że Konfederacja to rak to nikt nie wierzył a kto założył konfederację i zrobił zamieszanie Jaszczurki! Na szczęście dobry Imperium Mrocznych Elfów czuwa :P
Rozumiem że raka czyt. Jaszczurki dojedziesz sam ?
Dobra Mist nie oceniaj tylko wracaj do swojego singleplayera na północy xD
Ej, spoko, że tego smoka ubiliście xD Fajny taki smok - nie za szybki, nie za żywy
Spokojnie jego rodzeństwo cię znajdzie
Oby miało to rodzeństwo łuski, bo jeśli to sierściowy to pchły go oblecą :). Już się o to postaram :) chyba, że wiesz.. dukaty przytargasz. Każdy wie, że orki lubią świecidełka więc chciałem wszystkim dać znać, że przydałoby się troszkę a wtedy wiadomo co się będzie działo. BITWA, lub oczywiście możliwe manewry taktyczne podobne do Elfa białego. Licytacja otwarta panowie, cena wywoławcza 500g
To prawda smoka szkoda trochę :/
Jak pisałem Asurowie mają Żałobę ale to nie nieznaczny że nie skrócą kogoś o głowę ;p
Standardowo, jutro o 08:00 startujemy z turą XVIII! Ruchy wojsk również standardowo, do 24:00 we wtorek!
Niestety, do soboty na pewno nie pojawi się nowa mapka, z powodu nieobecności Tomasa. Kartograf wraca w sobotę, więc jeszcze w tej turze może pojawi się mapka.
Kończymy za niedługo co? Bo coś spowolniło xd
Wytrzymamy te 10 miesięcy to znowu tempo będzie
Chłopaki co sądzicie o 2 ucieczce [TAKTYCZNY ODWRÓT] legendarnego lorda SAURUSÓW?
Przydalyby się jakieś zasady, które by definiowały ile razy można się wycofać
Jeżeli odwrót jest wcześniej zaznaczony, wie sie wcześniej o wrogu, lub się go osłania to nie widzę problemu
Ale jeśli ktoś wydarzeniu zablokował drogę. Hymm
To wtedy zależy od samych graczy i wydarzeń, blokowania dróg, robienie pułapek, sabotowanie armii itp
Ale turek pisał o wycofywaniu, i omawiamy temat patrząc na samą akcje wycofania armii a to co napisałeś to już inna sprawa
Czyli mam rozumieć , że wycofywałeś wojska nie informując o tym armii sojuszniczej :). Zostawiłbyś mnie na pożarcie podczas gdy prosiłem o znaczne siły aby skumulować się nieco bardziej. Czułem to w kościach toteż zaznaczyłem, ze moje wojska wezmą udział w boju tylko gdy Armia Jaszczurek wykona atak. Gdy przejdzie do obrony, horda się wycofa z walki.
"Horda" XD
Fuj, ale obleśna ta grafika z Keselringiem xD
Taka miała byc :D
Super klimatyczna.
Wszyscy porobili już wydarzenia? Może rozpoczniemy turę 19 już dzisiaj?
Myślę, że to nie zrobi różnicy czy zaczniemy teraz czy jutro o 8 rano a mg może mają jeszcze coś do ogarnięcia.