Belizariusz - niedawno go poznałem, spoko gość, największy znawca Belizariusza w Polsce. Bardzo dobry gracz multiplayer.
Nierzadko mam z nim okazję pogadać na GG. A i o dziewczynach fajnie się z nim godo.
Wersja do druku
Belizariusz - niedawno go poznałem, spoko gość, największy znawca Belizariusza w Polsce. Bardzo dobry gracz multiplayer.
Nierzadko mam z nim okazję pogadać na GG. A i o dziewczynach fajnie się z nim godo.
Brave
Wielbiciel brunetek, tyle o nim wiem.
adriankowaty
Gra w KO,i coś tam się udziela na forum,chyba lubi historię(Czyli nasza wspólna cecha :lol: )
Nie inaczej. Historia to mój "konik". Tak samo, jak geografia i matma. Bardzo mnie interesuje historia powszechna - polska (jako przymiotnik - nie nazwa kraju) już nieco mniej.
Adriankowaty
W porządku gość i tak jak kolega wyżej napisał interesuje się historią. Prowadzi częste dyskusje na różne najczęściej historyczne tematy.
Lwie Serce - inteligent, pisarz - samouk. Bardzo lubi historię. Prowadzi dyspóty na wszelakie tematy.
adriankowaty
Jak już ktoś pisał - interesuje się historią.Uważa grę SP za namiastkę MP.Maniak :p.
WOJOWNIKH
Chyba bardzo lubi Empire. Wypowiada się kulturalnie i w sumie to tyle o nim wiem.
Z tym maniakiem to się nie zgodzę. :lol:
Nieźle, opisywać kogoś kogo sie w ogóle nie zna :) A do tego wszystko mieści się w jednym zdaniu :roll: . Taka tylko luźna uwaga ;)
Uzupełnię.Nie Empire, a XVIII wiek.A jak już coś lubię, to mody Dartha do Empire ;)Cytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
WOJOWNIKH
Doświadczony gracz w Napoleona i Empire, początkujący w Medievala :D
Więcej mój wywiad się nie dowiedział :P
seba225
Kolejny z mlodych wilczkow naszego Forum...Swieza krew w odnowionym portalu i (jak na razie) nie zasmieca stronic debilnymi pytaniami odnosnie gier TW :mrgreen:
zajac fan piłki nożnej i białostoczan . Troublemaker , który kiedyś obiecał mi jakieś fajne zdjęcia , których się nie doczekałem :( :( :(
Sareth-miły i pomocny gość. Fan piłki nożnej.
Seba 225
Sporo się udziela, pisze ciekawego aara i dość często pomaga innym użytkownikom. Zawsze pisze kulturalnie i zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji. Tak jak ja od niedawna na forum.
Pokazać wam jak to się robi?
Lwie Serce, jego ulubionym bohaterem historycznym jest właśnie osławiony Rysiek. Gimnazjalista tęskniący za normami z podstawówki, dający tak oczywiste rady że aż człowiek nie wie co z nimi zrobić. Jednocześnie zagorzały wróg zacofanych gimnazjum i nie toleruje kolegów którzy wyzywają się od pedałów. Myślę że jak zrozumie zasadę funkcjonowania w takim społeczeństwie jakie mamy b\wyrośnie na całkiem sympatycznego człowieka :). Przepraszam jeśli obrażam ale nie mogę patrzeć na opisy użytkowników streszczone w AŻ 5 słowach...z nickiem.
Nie nie obrażasz :D Rozumiem zasady funkcjonowania w takim społeczeństwie tylko musiałem gdzieś wyrzucić z siebie co mnie drażni :lol:
Jak by co opisywać Pampelinexa taki tylko komentarz walnąłem :P
Pampalinex - stara gwardia , kiedyś pogrywałem z nim w mw2 , pamiętam jego zdjęcie na tym forum jak jako gówniarz siedział sobie z browarkiem i piwkiem w plenerze :lol:
Tak btw, nigdy nie zapomnicie o tych zdj? :oops: to było dobre 5 lat temu :P
Pampalinex-nick dobry jako lekarstwo na serce;D Pomocny i zabawny.Lubi piłkę nożną i ładne kobitki. Stary ale jary, często się wypowiada na forum :)
I jak ^^ ?
Lepiej, ale nie o mnie jeno o Sarecie(? jak to sie odmienia twój nick?) opowiadaj :P Dziś mam wyjątkowo dobry humor ;)
Mhmm..Seba osoba bliżej mi nie znane :P,wedle wypowiedzi poprzedników porządny wojak :). Przeczuwam że ma na imię Sebastian :P
Pampa :),pampe pamiętam jeszcze z czasów przed wielkiego crasha [rok 2009 na zawsze w mej pamięci :P] :D,stara gwardia ;) . Generalnie aktywny i pomocny użytkownik.Niestety bardziej podobał mi się poprzedni avatar ,ten czarno biały :D.
Może trochę rozruszać ten temat :)
Fallen, niestety nie miałem okazji z nim podyskutować, z daty rejestracji wnioskuję że doświadczony użytkownik, jak sam pisał był też na starym forum. Najaktywniejszy w dziale "Nasi forumowicze".
Władca Anglii nie znający języka swych poddanych, traktujący wyspę jako finansowe zaplecze dla swych kontynentalnych podbojów i krucjat. Jak wskazuje przydomek, mężnie szerzy chrześcijańską wiarę zwalczając niewiernych ;) Często by porozmawiać z kimś inteligentnym zmuszony jest mówić do siebie samego. Poza tym osobnik spokojny, opanowany, choć wyprowadzony z równowagi w słowach nie przebiera a i cięższych argumentów użyć może. Nie wyprowadzaj więc swych sił na pole bitwy przeciwko Lwiemu Sercu nie mając co najmniej trzykrotnej przewagi :mrgreen:
"Asuryan is the greatest and oldest of all the gods in the Elven pantheon and according to the High Elves he has been shaping their destiny according to his plan since the dawn of time..."
A tak na serio. Pomocny gość, gra w Rome i Medievala II (może coś jeszcze ale nie wiem)
Prawie-stara-gwardia :mrgreen:
McAbra, zarejestrował się niedługi czas po mnie. Użytkownik sympatyczny, gra w Rome i chyba Medievala 2. Bardzo aktywny w temacie "Ostatnia litera" Ogólnie pomocny. Często wchodzi na forum po 7 rano i jest często pierwszym użytkownikiem na czacie :D
Zgadza się :DCytat:
Nie zgadza się :DCytat:
#Lwie Serce[/size]
Bardzo aktywny, pomocny i ograny użytkownik. Gra w oba Medki i Rome jeśli się nie mylę.
Lubi historię i książki fantasy ;).Autor AARów i opowiadań.Zmienia avatary jak rękawice +1 8-) . Na forum jest chyba w godzinach 15.30-20.00, a więc dokładnie wtedy, gdy mnie nie ma :lol:
Lekko odświeżę temat( akcje wywiadowczą :D)
McAbra
Z tego co widzę, to aktywny w tematach i działach kulturowych tego forum. Zauważam również zdolność do dowcipów :D oraz w postach dostrzegam cechy odpowiadające sympatycznemu człowiekowi :)
O ciekawy temat. Gdyby nie odświeżenie nie wpadłbym na niego :)
Wald
Miły użytkownik, ma ciekawe pomysły, chociaż nie zawsze się zgadzamy. Jak większość użytkowników lubi historię, widoczne jest zamiłowanie do rycerzy oraz średniowiecza, powiązałem to z pieśniami :)
Często w jego wypowiedzi widzę wyszukane wyrazy :D
Aztec.
Całkiem nowy użytkownik, ale sympatyczny i można z nim fajnie pogadać. Z naszych rozmów na czacie wynika że czytał Władcę Pierścieni i lubi świat stworzony przez Tolkiena :) Lubi średniowieczne pieśni, a co za tym idzie pewnie interesuje się historią. Pisze kulturalnie i bez błędów ortograficznych. Ma zamiłowanie do przeróżnych starych gier, i ceni sobie klimat oraz grywalność, które stawia nad grafikę, za co oczywiście plus ;)
Lwie Serce
User którego codziennie widzę na forum, czasami wręcz odnoszę wrażenie, że jest zarejestrowany tylko po to, żeby siedzieć na czacie :lol:
Z tego co wiem lubi Zakony rycerskie (a może ktoś inny :?: ).
Ma bliskie kontakty z moderatorem Eutychesem, co jest podejrzane(chociaż to może też nie on, strasznie mi się mylą z Pandrodoxem :mrgreen: )
ACN
Właściciel pomysłowego nicku :) aktywny gracz kampanii online( M2TW) oraz posiadacz bogatej wiedzy na temat innych gier( chyba głównie Wiedźmina) :D
Wald
Sympatyczny user, dobrze orientuje się w historii, autor przepięknego projektu wielkanocnej szaty graficznej forum ;)
Aktywny w wielu tematach forum, co się ceni :D
Chwała mu za odkopanie tego tematu! Wiwat! :D
McAbra kojarzy mi sie z "czarodziejskim" slowem,maniak topicu "Ostatnia litera" oraz posiadacz hipnotyzujacego podpisu ;)
zajac
Nick kojarzę od razu z bajką Wilk i Zając :)
Zgaduję, że jest hetero. W każdy zakamarek swego profilu powkładał zdjęcia pięknych pań, co się bardzo chwali!
Ogólnie mi - jako świeżemu użytkownikowi sprawia wrażenie "wszędobylskiego", który podejmie się każdej dyskusji na każdy temat i zrobi to z klasą :)
Profesor
Stosunkowo nowy, aczkolwiek bardzo sympatyczny i aktywny forumowicz. Profil nafaszerowany Monty Pythonem, co świadczy o zamiłowaniu do angielskiego (i nie tylko) humoru :) . Pierwszy konkwistador Rzeczpospolitej ;) , generalnie aktywny w kampaniach online. Czasem przemknie też w Ostatniej Literze.
Żakuj
Dobrze wygadany, ale tylko, gdy trzeba :lol:
Adriankowaty
User dość aktywny. Bardzo lubi kulturę i sztukę niemiecką. Czasem napisze
coś na Forum Romanum. Oprócz tego udziela się w NF i trochę w Tawernie.
McAbra - użytkownik aktywny, wygadany i inteligent.