Nie lepiej było Adriana dać na nowego ava? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Wersja do druku
Nie lepiej było Adriana dać na nowego ava? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Też fajny, ale wole Janicka i jego podrzucanie gitary:D
Na flight 666 w jakiejś ostatniej piosence widac jak podrzuca na jakieś 7 metrów.
No tak, im starszy tym bardziej szalony. U Roberta Planta spokojniutki był. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Obok McBraina i Harrisa mój ulubiony Iron:) (Bruca nie lubię za solową karierę, Smith i Murray neutralni )
Mam właśnie faze na niego więc na twc też wymieniłem Harrisa na Gersa.
A co powiecie na moj avek :mrgreen: :?:
Misiowy kluliciek :lol:
Tym razem baba z charakterem i ciętym językiem nie tylko do ripost hehe 8-) Morrigan Z DA
Uwielbiam ten moment kiedy Morrigan śmieje się po wysadzeniu Hurlocka w powietrze :mrgreen: Jedna z najlepszych kobiet w grach komputerowych, zaraz za Aribeth ;)Cytat:
Zamieszczone przez exar
baunsujący adolf przejdzie..?
Dobry jest nie gadaj ! :D
Mnie tam nie przeszkadza, śmiechowe, ale już kiedyś były problemy chociażby z Adolfem z Generała Italii. Mam nadzieję, że tym razem przejdzie ;]Cytat:
Zamieszczone przez glaca
A czemu miałby nie przejść? W oczy nie kłuje, nie siejesz poglądów adolfa więc może zostać.
Propagowanie nazizmu jest niezgodne z polską konstytucją i stanowi jej naruszenie, podobnie jak złamanie zasad regulaminu forum.Cytat:
A czemu miałby nie przejść?
Słownik PWN dla hasła 'propagować' - 'rozpowszechniać jakieś idee, myśli, przekonania.'
Trzymanie tańczącego Adolfa w avatarze jest propagowaniem idei nazistowskich.
Masz zdjąć ten gif w trybie natychmiastowym.
Adolf wpierniczający arbuza to też propagowanie nazizmu? :) Co innego postawic sobie w avka swastyke
A jakie on tu myśli idee rozpowszechnia? W podręcznikach do historii są zdjęcia Adolfa i to nawet konkretne a nie przeróbka jak tutaj. To ministerstwo też ma zmienić książki ?
Przebrzydły nazista.
LINCZ!!!
Posiadanie w avatarze symbolu totalitaryzmu ( jak w tym przypadku Hitlera ) jest niczym innym jak rozpowszechnianiem ( bynajmniej nie w celu naukowym ) wizerunku idioty, który wymordował miliony niewinnych osób. Wniosek - jest to forma propagowania nazizmu.
Nie będę na ten temat z nikim dyskutował. Glaca ma zdjąć ava.
Też mnie to dziwi szczerze powiedziawszy, ot komiczny obrazek ;)
A ja mam na avie, że tak powiem "stosunek" Juventusu do innych klubów 8-)
Jak ktoś sobie wstawi swastykę z myszką miki w dolnym rogu, to też będziesz protestował ? bo to przecież tylko humorystyczny obrazek ?
a jak owa myszka miki by sikała na swastyke to co ? :lol:
domyślam się, że to reakcja Glacy na dyskusję nt. Che Guevary i jego wizerunku. Jednak wolałbym nie musieć oglądać adolfa... Glacę stać na lepszego ava! np. coś artystyczno-nonkonformistycznego...?
Jeżeli to było pytanie do mnie, to nie, nie będe protestował w takim wypadku. Po prostu mi to zwisa i powiewa ;)
A wiesz jakie inne kluby mają stosunek do Juve ? to taka włoska legła :mrgreen: też najpierw młoda k** a potem stara dama :D
Co do Adofla, to chyba troszkę Glacę znam i nie sądzę, żeby propagował on jakieś poglądy nazistowskie. ( Tak, pamiętam, że Drakul też miał w avku Hitlera i mu to wypomniałem).
edit: chociaż mimo wszystko Hitler nie kojarzy mi się za dobrze, człowiek przez którego cierpiały miliony rodzin, Waszych też.
Przyznam szczerze konkretny avatar, chyba jeden z niewielu, które podobają mi się na tym forum (od razu mała uwaga do Witii: nie, twój poprzedni pedofilski gif nie był fajny). No i przy okazji świetna postać w grze, niemal zawsze miałem ją w ekipie.Cytat:
Zamieszczone przez exar
Jej wygląd w filmiku (też swoją drogą kawał dobrej animacji) jest o wiele bardziej interesujący niż facjata w samej grze - tutaj ma pazur, a podczas rozgrywki wygląda jak licealna cichodajka. Co nie zmienia faktu, że nadal lepsza od Wynne.
A co do avka i podpisu glacy... cóż, zainteresowaliśmy się tym.
bleh. kazano mi zmienić. obrażanie hitlera jest niedozwolone!
Zmiana na największego z superbohaterów w historii :mrgreen:
hehe, więc właśnie coś takiego miałem na myśli Glaca... hehe
głupiego che też nie można obrażać?
a podpis? omg. jak wrzucę obraz przedstawiający jakiegoś męczennika chrzescijan to też kogoś obrażę..? jakoś teksty z wieszaniem komunistów i inne podobne nigdy nie były zabronione...
eee, chodziło mi, o to, że to artystyczno-nonkonformistyczne jest.. spokojnie..Cytat:
głupiego che też nie można obrażać?
to wydawalo mi się lepsze...
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/imag ... f3029c.jpg
wystarczy dodać melonik i...
http://i167.photobucket.com/albums/u148 ... 6_5254.jpg
Glaca powiem tak.
Nie będę zwracał uwagę na to, że znamy się długi okres czasu i że jesteś członkiem elitarnej, forumowej starej gwardii.
Jeżeli nie zdejmiesz tego ava - dam Ci ostrzeżenie. Jeżeli wstawisz jakikolwiek avatar, podpis, promujący ideologię komunistyczną bądź nazistowską, wstawię Ci ostrzeżenie. Jeżeli mimo to będziesz wstawiał je nadal - dam Ci bana.
I od razu mówię, że nie mam zamiaru z nikim dyskutować na ten temat.
promujący... omg.
Jesteś już dużym chłopcem a nie rozumiesz prostej sprawy. Jeżeli pozwolę Ci zatrzymać tego typu avy, to zaraz zjawią się następni, którzy będą dyskutować z nami na temat tego, który avatar jest żartem, a który już nie, co jest promowaniem komunizmu, a co jego wyśmiewaniem, itd.
Zdejmij to.
pewne rzeczy po prostu widać.Cytat:
którzy będą dyskutować z nami na temat tego, który avatar jest żartem, a który już nie, co jest promowaniem komunizmu, a co jego wyśmiewaniem, itd.
Nie macie o sobie zbyt wysokiego mniemania, tam, w administracji.
No, ale ja tam się cieszę, że jeszcze widzę różnice pomiędzy swastyką a bansującym Adim.
Pewne postacie i wydarzenia miały tak ogromny wpływ na kształtowanie naszej mentalności i oddziałują na ludzi tak mocno, że nawet pokazywanie ich w formie żartu powoduje niesmak u wielu osób.
A ja mam zamiaru bawić się w urzędnika i oddzielać 'dowcipy' od 'nie dowcipów'.
wasza piaskownica, wasze zabawki.
teraz pasi?
Odgrzebałem koszmarnie stary avatar, którego dawniej używałem. Może ktoś skojarzy "gębę" z nickiem.:P
Pogrywasz sobie Glaca i szczerze mówiąc masz za to u mnie dużego minusa, no ale cóż... W końcu to tylko kapelusik Chaplina. Naciesz się nim.
Miej jednak na uwadze, że istnieje bardzo ciekawy punkt regulaminu, który mówi:
14. Moderatorzy mają pełną dowolność w interpretacji regulaminu.
Nie lubię z niego korzystać, ale jeżeli będziesz balansował na granicy, to w pewnym momencie może się okazać, że któryś moderator ( w tym ja ) stwierdzi - 'mam tego dosyć'.
no mozna interpretować ale nie NADinterpretować.
ja tego po prostu nie moge zrozumieć... nie długo nic nie będzie można wstawiać bo przecież jeżeli ktoś samemu nie stworzy sobie avatara to zawsze można to podciągność pod piractwo i kopiowanie :P