Haakon:
Ożesz kurwa... Ostro się robi. Musimy działać szybciej. Ciekawe czy rzeczywiście tam czcą tego demona i czy tam on mieszka... Oby nie, oby nie.
Do Mehira:
Cóż... Żegnaj - powiedział, głównie z grzeczności.
Wersja do druku
Haakon:
Ożesz kurwa... Ostro się robi. Musimy działać szybciej. Ciekawe czy rzeczywiście tam czcą tego demona i czy tam on mieszka... Oby nie, oby nie.
Do Mehira:
Cóż... Żegnaj - powiedział, głównie z grzeczności.
Techniczny
W grze uczestniczy połowa Graczy tak na oko, kilku nie ma, albo nie robią wpisów.
Zajrzę za jakiś czas.
Hasan
Do wojowników
I moje słowo honoru że włos Wam z głowy z naszej ręki nie spadnie o ile nie spróbujecie czegoś głupiego.
Do Druida
Znam Twoje stanowisko w sprawie zabijania zwierząt ale jeśli nie urządzimy polowania ludzi z głodu zaczną wkrótce umierać i bunt niechybny podniosą. Masz jakieś inny pomysł na zapewnienie żywności? Nie mów mi że w Twojej ojczyźnie mięsa nie jedzą i na zwierzynę nie polują.
Do Haakona
Phi, nie mów że i Ty plotkom zawierzasz?
Do Mehira
Tak,żegnaj, choć nie rozstajemy się w przyjaźni niech bogowie mają Cię w opiece, obyś trafił bezpiecznie do ojczyzny
Kielon do Mehira
Żegnaj, zawsze pozostaniesz Mi bratem
Haakon:
Właśnie... Angusie, dałbyś radę przysłać tu ludowi jakieś pszczoły by mogli hodować miód czy inne zwierzęta?
Techniczny:
Małe zw na 30-40 minut gdzieś. Moglibyście ciut przystopować z grą dopóki nie wrócę?
Vira
Żegnaj Mehirze, oby wiatry ci sprzyjały.
techniczny:
rezygnuję tymczasowo, wrócę jak wrócicie na zwykły ląd do Nilfgaardu albo Królestw. Jak nie, to nie. :P
Od MG
Ok, dzięki za info. Po tej przygodzie może wrócimy do starego świata znaczy na Północ.
Hasan
Haakonie nie bądź śmieszny, zanim pszczoły zdążą miód wyprodukować minie zbyt wiele czasu. Musimy wymyślić jakieś doraźne środki.
Vira
Hasan mądrze prawi, musisz Angusie się przełamać i na to pozwolić, to dla dobra nas wszystkich.
Angus:
A czy ja Wam kiedykolwiek broniłem jedzenia mięsa? Chodzi mi tylko o to, by nie zabijać zwierząt dla samej przyjemności polowania, bez koniecznej potrzeby. Bywaj Mehirze.