Ze swej strony podziękuje nim zacznę swój udział w tej kampie, takie powolne tempo rozgrywki gdzie bym musiał czekać miech na swa kolej to jednak nie dla mnie.
Wersja do druku
Ze swej strony podziękuje nim zacznę swój udział w tej kampie, takie powolne tempo rozgrywki gdzie bym musiał czekać miech na swa kolej to jednak nie dla mnie.
Normalnie musiałbyś średnio y dni przy czym y = ilość graczy. Tutaj sytuacja nie jest normalna. Zanim zrezygnujesz zapraszam spróbować w mko25 na Egipcie. O ile Egipt obstawiony to tura żwawo idzie. Podobnież luka stoi w Krzyżakach. Niemniej obserwowałem twoje gościny na tym forum. Na pewno wiele nie ugrasz pojawiając się raz na dwa tygodnie. ;)
Oj no nie zniechęcaj się Arcyżużlu, ja już robię turę - dzisiaj poślę dalej.
Tutaj kolejka idzie normalnie szybko, teraz wyjątkowo mieliśmy przestój. ;)
Do tej pory każda kolejka tutaj trwała - tak na oko - mniej więcej tydzień.
Tura jest już od wczoraj u Xardasa, jak się nie odezwie i nie zrobi to jutro za niego też zrobię.
Przepraszam bardzo ale nie miałem dostępu do internetu przez 2 tygodnie... Do poniedziałku nadrobię wszystko.
Gruzja:
http://www.speedyshare.com/tjBq3/mko23tura46Gruz.sav
Sorry raz jeszcze. :o
Froya zgodziła się przejąć Sycylię! :)
A Froya przypadkiem nie zgodziła się przejąć Genui? x) To już lepiej, żeby Genuę z marionetkową Sycylią.
Wiem tylko o Sycylii. Z resztą, mogę prowadzić oba te państwa, jeżeli tak bardzo brakuje wam graczy.