Vira
Uśmiechnęła sie i ucałowała narzeczonego. To zorganizujmy to wielkie polowanie czym prędzej, póki otwartej wojny tu nie ma.
Wersja do druku
Vira
Uśmiechnęła sie i ucałowała narzeczonego. To zorganizujmy to wielkie polowanie czym prędzej, póki otwartej wojny tu nie ma.
Hasan
Zatem wyrażasz zgodę na polowanie? Jeśli tak to uważam że powinniśmy się podzielić na dwie drużyny, ja Vira i Ty Angusie przeprowadzimy polowanie, reszta zostanie tu by dalej prowadzić śledztwo, co Wy na to?
Vira
Mi pasuje, nareszcie coś ciekawego się dzieje - uśmiechając się. Później opijemy to, jak dobrze pójdzie!
Techniczny
Reagujecie jakoś na plotki ostatnie, bo wygląda, ze kapłani Jullaha nawołują do ataku na wyznawców Seta i buntu. Zabieracie 4 więźniów do Ageery?
Kto idzie z więźniami, kto zostaje?
Na polowanie trzeba zgody królowej i trochę to potrwa by je przygotować, najszybciej zaczniecie polowanie kolejnego dnia. Ew. czy chcecie zaangażować czarnych oszczepników do polowania? Ilu ew. kto ich przekona i jak by pomogli?
Techniczny
Do oszczepników Zerrikanka moze walnąć jakąś przemowę, nawołując do wspólnego polowania, zapewniając tym samym pokój i żywność ludziom. Ona ma płomienny charakter to może cuś wyjść. xD
Angus:
Zgoda, przynajmniej dopilnuję by nie zabijać ich ponad konieczność.
Techniczny:
Idę z Virą i Hasanem oraz jeńcami do Ageery. Zobaczymy co powie oszczepnikom, może ich przekona do pomocy w polowaniu, by lud nie był głodny. Zaznajamiamy go z plotkami, bo raczej ktoś chce wrobić jego kult w wojnę domową.
A co robią Mag, Kielon i Veronika?
Hasan idzie?
Oszczepników prowadzicie związanych?
Vira szykuj przemowę na jutro.
Na razie stop, połowy nie ma.
Techniczny:
Hasan idzie, oszczepnicy bez więzów.
Od MG
Jak rozumiem to ustalenia z czatu?
Wolałbym wpisy BG w PBF, co kto robi.
DO MG:
Tak, z czatu
Haakon:
To ja z Kielonem i Veroniką zostaniemy prowadzić dalej śledztwo. Eh... Mam dość tych religii powoli. Ale do rzeczy, co robim? Jakieś pomysły macie?
Techniczny
Tak ustalenia z czatu, na przyszłość będę dawał odpowiednie wpisy. Potwierdzam oficjalnie słowa Asura.