Kobieta może obiektywnie ocenić :)Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
cezar91, sądziłam, że to zdjęcie jednej osoby :D
Wersja do druku
Kobieta może obiektywnie ocenić :)Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
cezar91, sądziłam, że to zdjęcie jednej osoby :D
nie :P
Pierwsze dwa to Manon Flier, dwa środkowe to Kim Staelens, a ostatnie dwa to Debby Stam
Kobieta jest wlasnie najmniej obiektywna osoba do oceny innych kobiet.Cytat:
Kobieta może obiektywnie ocenić
Kurde, ale ona tak sao wygladaja:P ja bylem pewien, ze to jedna i ta sama osoba;)Cytat:
Zamieszczone przez cezar91
Jeszcze rozumiem podobieństwo Manon do Kim, ale żeby pomyśleć żeby stwierdzić że wyglądają tak samo jak Stam? :P nie wiem z której strony
Ze wszystkich stron! Jedynie to pierwsze zdjecie sie troche wyroznia... Nadal jak patrze to wydaje mi sie, ze to jedna osoba:PCytat:
Zamieszczone przez cezar91
A co jeżeli jest lesbijką? Wówczas to mężczyzna jest najmniej obiektywną osobą do oceniania kobiet?Cytat:
Kobieta jest wlasnie najmniej obiektywna osoba do oceny innych kobiet.
Swoją drogą uznanie że te kobiety to jedna osoba zmniejsza umiejętność oceniania kobiet więc może wskazywać na gejostwo :lol: co z kolei stawia kobietę na równi w sprawie oceniania innych kobiet.
Powyższe zdania wynikły zapewne z tego że przez ostatnią godzinę czytałem na wikipedii o przeróżnych paradoksach i obecnie mój mózg zdaje się dziwnie funkcjonować ;) . Nie chciałem nikogo urazić żeby nie było ;) .
A te holenderki to takie paszczurowate ździebko.
Chyba nie uważasz mnie Knechcie za fana Holenderek? Przyznałem się już do metysofilii, a to przeciwny kierunek.Cytat:
Volomir napisał(a):
ale gdzie tam jej do Polek;)
Już widzę przeciwny komentarz Rapsoda 8-)
No tak tylko, ze nadal pozostaje kobieta i ocenia grupe do ktorej nalezy, wiec jest nieobiektywna:pCytat:
Zamieszczone przez Dagorad
Jest bardziej obiektywna, gdyż nie ocenia innych kobiet przez pryzmat seksualny.
Co? No ale chyba o to chodzi! Moze nie tak dosadnie, ze seksualny zaraz:P ale jednak. Poza tym oceniasz przez pryzmat nalezenia do danej grupy, a my do niej nie nalezymy. To my jestesmy najbardziej obiektywni z tych wszystkich subiektywnych osob tutaj:PCytat:
Jest bardziej obiektywna, gdyż nie ocenia innych kobiet przez pryzmat seksualny.