Wgraj submoda na rosnące relacje z sojusznikami.
Wersja do druku
Wgraj submoda na rosnące relacje z sojusznikami.
Ok, dobra rozwiązałem sprawę. Chyba miałem za małe wojsko i uznawali mnie za bezużytecznego sojusznika, bo gdy zacząłem je produkować to relacje przestały spadać, a nawet pozyskałem kolejnego sojusznika.
BoskiKazu zamiast przesuwać gałkę, klikaj pod nia np. na 1/4, lub 1/2 jej wysokości wtedy się sama przesunie. I widać kolejne rzędy budowli jak są 3 lub 4 takie rzędy.Cytat:
Zamieszczone przez BoskiKazu
Zaraz, zaraz... pod co jest ten mod? pod podstawę czy pod kingdoms??
Pod Kingdoms 1.5.
Czy w BC 6.3 da się przebudowywać zamek w miasto i na odwrót? Jeśli tak to gdzie jest taka opcja?
Nie da się, przebudować zamku w miasto i na odwrót.
Edit:
Jest opcja byś zmienił Avatar z Generała Franco na bardziej neutralny?
Mam problem bo nie mogę przejąć państwa po zabiciu wszystkich generałów mimo że ożeniłem moją księzniczkę z dziedzicem danej frakcji, mam zainstalowane submody, czy któryś z submodów usuwa opcję dziedziczenia frakcj jak tak to który.
Nie żaden submod jej nie usuwa. Opcja dziedziczenia jest w kampaniach pełnych tylko. Coś nie doczytałeś poradnika, bo nie wolno zabić wszystkich generałów. Ma zostać jeden albo kilku, ale nie z linni królewskiej a adoptowanych, szpiegami można to sprawdzić. Poradniki: viewtopic.php?f=367&t=8785
Gram w kampanię pełną, zabiłem władce frakcji i następców po zabiciu ich w następnej turze dostałem komunikat że kurator został wybrany do zarządzania królestwem, i nie wiadomo skąd bierze się nowy następca tronu i władca frakcji.