Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja (Preview frakcji nr 8 - EGIPT
Co do tych katafraktów to wydaje mi się, że ten "średniowieczny" hełm jest ok:
[spoiler:sivfuhr1]http://john844.org/sites/default/fil...5D.preview.jpg[/spoiler:sivfuhr1]
Poza tym mogli by dać im jeszcze takie spiczaste jak ma ten katafrakt z lewej:
[spoiler:sivfuhr1]http://britishbattles.homestead.com/...ataphracts.jpg[/spoiler:sivfuhr1]
Gdy tak czytam, że CA chce uczynić swoją nową gre bardzo historyczną, po czym oglądam posty szanownego KLA... wydaje mi się, że niektórzy goście z CA to jajcarze, albo zwykłe chamy, okłamujące klientów i nic sobie nie robiące z krytyki i rad.
No bo jak można pomylić się i dać Egiptowi jednostkę z przed 100 lat :D.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez JanHetman
No bo jak można pomylić się i dać Egiptowi jednostkę z przed 100 lat :D.
I nawet to nie jest do końca prawdą...
CA po prostu robi historyczną grę na podstawie podręcznika do historii napisanego przez CA.
Nie wiem po co w ogóle robią gry, jak wszystkie opinie są tak katastroficzne o nich. Ich gry są tak beznadziejne, że nikt ich nie kupi, więc nie wiem po co serwują nam tyle nerwów, a sami wydają kasę nic nie zarabiając i pchając się do bankructwa :/. Dla mnie to wszystko nie ma kompletnie sensu.... Mogliby otworzyć jakąś sieć hoteli czy cokolwiek innego.....
Cytat:
Zamieszczone przez cyborgowiec97
CA po prostu robi historyczną grę na podstawie podręcznika do historii napisanego przez CA.
Na podstawie podręczników zachodnich, w których historia jest niesamowicie okrojona i powierzchowna.
Być możne, ale te na screen'ie wyglądają raczej jak kapaliny niż jak to. A poza tym właśnie takich hełmów jak na tych obrazkach się spodziewałem.
Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
Nie wiem po co w ogóle robią gry, jak wszystkie opinie są tak katastroficzne o nich. Ich gry są tak beznadziejne, że nikt ich nie kupi, więc nie wiem po co serwują nam tyle nerwów, a sami wydają kasę nic nie zarabiając i pchając się do bankructwa :/. Dla mnie to wszystko nie ma kompletnie sensu.... Mogliby otworzyć jakąś sieć hoteli czy cokolwiek innego.....
Nie masz racji. CA wyrobiło sobie niezłą markę i każdy szanujący się fan Total Warów kupi Rome II, chociażby było nie wiadomo jak beznadziejne. Aż chce się powiedzieć za Metallicą ''Sad but true''...
Są jeszcze klakierzy którzy patrzą tylko na grafikę.
Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
Nie wiem po co w ogóle robią gry, jak wszystkie opinie są tak katastroficzne o nich.
To wejdź sobie na TWC i zobacz wszystkie te "katastroficzne opinie", które są z reguły powtarzane w kółko przez raptem kilku userów... zdecydowana większość wyraża pochlebne dla CA opinie ;) Swoją drogą, z tym Egiptem to niektórzy chyba jednak przesadzają - ci machimoi nie są aż tak tragiczni (wyłączając ten makijaż, to w wielu modach wyglądają podobnie, nawet w EB), a wyciągania wniosków odnośnie całej armii na podstawie jednego screena to już w ogóle nie rozumiem...