Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Nie znalazłbyś, bo Remixa też pytałem i Globber pierwszy odpisał, że bierze, dlatego Remixowi później odmówiłem.
Co to za zwyczaj, że wrogowie szukają graczy na frakcje, z którymi mają wojny? Poza tym nie wierzę ci, bo nie napisałeś na forum o niczym, ani mnie nie poinformowałeś na PW. Wszystko robiłeś za plecami zastępcy, graczy, itd. Cichaczem jak złodziej.
Cytat:
Nie ma żadnych przykazań, kiedy ja z kimś mogę coś ustalać.
Ale jak ustalasz coś z kimś, kto jeszcze nie jest graczem i może się rozmyślić (co się stało), to wtedy twoje ryzyko i twoja strata.
Cytat:
Potrzebowałem się wcześniej zaoferować, skoro robiłem turę. To chyba oczywiste.
To trzeba było Globberowi powiedzieć, żeby oficjalnie przejął frakcję zanim skończysz robić turę. Albo przynajmniej poinformować mnie, że znalazłeś kogoś.
Cytat:
Co innego działania dyplomatyczne i strategiczne
Dyplomacja jest w ambasadach albo ewentualnie w prywatnych komnatach ale już po oficjalnym przejęciu frakcji. Przed oficjalnym przejęciem to są jakieś konszachty, a nie działania dyplomatyczne...
Cytat:
Nie ma żadnego "bicia się" bo decyduje czas zgłoszenia się.
To bez znaczenia bo żadnego zgłoszenia się nie było. Ja o niczym nie wiedziałem. Oficjalne zgłoszenie na forum się liczy, tak by wszyscy widzieli, zwłaszcza zastępca, a nie po kryjomu zgłoszenie się wrogowi danej frakcji na PW.