A sprawdź który z nich jest kompatybilny z patchem 9.0 (zakładam że żaden) a dopiero potem zadawaj dziwne pytania.
Wersja do druku
A sprawdź który z nich jest kompatybilny z patchem 9.0 (zakładam że żaden) a dopiero potem zadawaj dziwne pytania.
Radious odpala i inne drobniejsze ulepszonka.
Co dziwnego jest w tym pytaniu? Jeśli już to może być mało konkretne bo nie podałem modów. Tak, sprawdzałem czy są kompatybilne - autorzy twierdzą że tak.Cytat:
Zamieszczone przez Samick
Zauważyliście może wyraźnie wydłużony czas otwierania zapisanej kampanii po nowym patchu? :(
U mnie już od 7 bądź 8 patcha wyraźnie wydłużył się czas otwierania zapisu...ale dotyczy to tylko pierwszego otwarcia po uruchomieniu gry....
U mnie zawsze pierwsze kilka tur po wczytaniu zapisu, gra chodzi wolniej, tak jakby się potrzebowała nabrać rozpędu.
Witam, na Steam zassało 270 mb dla Rome 2 jakiś dodatek, w menu głównym pojawiło się nowe okienko kup- Bestie wojny- ale na Steam nie ma na razie nic do kupienia, troszkę dziwne,pozdrawiam,............... :oops: po 45 minutach zassało kolejne 83 mb i wszystko znikło ,hmm
Ja tam nie widzę nic nowego. :?
Chyba że rozchodzi się o krew? Blood & gore.
Pewno dlatego, że chodzi o kolejną betę następnego patcha.
Nowe okienko pojawiło się i znikło, a mieli je szczęście zobaczyć ci, którzy w odpowiednim czasie otworzyli Rome 2. Jedna osoba zdążyła zrobić screen
http://i.imgur.com/GolBZn6.png
Na oficjalnym forum i twcenter padają rożne sugestie w związku z tym. Bestie wojny, czyli co? Pakiet jednostek weteranów, słonie bojowe? A może, jak sugeruje LestaT, moderator z twcenter, kampania Hannibala? Czy dotyczy to najemników? Bardziej w takim wypadku pasowałoby Dogs Of War. Skoro Mardarowi coś się pobrało, dobrze byłoby dorwać jego komputer i pogrzebać w plikach :lol: