Wszedł on w skład DeI juz :) niestety kretenscy łucznicy nie mogą być poprawienia bo cos nie działa.
Wersja do druku
Wszedł on w skład DeI juz :) niestety kretenscy łucznicy nie mogą być poprawienia bo cos nie działa.
Dziękuję za szybką odpowiedź, czy rzymskie jednostki pomocnicze będą dostępne w dei?
Będą od wersji 0.8 wraz z reformami.
A kiedy ma wyjść 0.8 ?
moze ktos pomoc wgralem najnowsza wersje moda wlaczam przez mod manager i mam tylko czarny ekran pomaga tylko ctrl alt del pomozcie :(
chyba znalazlem blad to chyba GEM next mod powoduje czarny ekran
Wyjdzie kiedy skończą. Z tego co pisali na stronie moda, nie wcześniej niż za miesiąc, a możliwe, że trzeba będzie dłużej poczekać.Cytat:
A kiedy ma wyjść 0.8 ?
Dlatego aby umilić graczom czas oczekiwania wypuszczono wersje 0.75
nie wiem o co chodzi ale teraz jest obraz ładowania ale ładuje sie w nieskonczonosc :/
czytałem że jest mod na podwojenie ilosci ludzi w oddziale i na zlikwidowanie ograniczenia wielkosci armi i ze trzeba pobrac program editsf 1.0.7 i otworzyc nim save czy cos takiego ale za cholere nie ma linku do tego programu znalazlem tylko mod o nazwie poniatowski unit mod ktory zreszta nie wiem czemu ale nie dziala moze ktos pomoc ?
ok nie bede pisal pos pod postem tylko edytowal poprzedni :) zrobilem sobie tym programem liczebnosc armi 60 jednostek hehe:D a kazda jednostka razy 5 xD czyli jeden oddzial hastati mialem 800 chłopa :D tylko boje sie ze komp nie wytrzyma armi zlozonej z 60 jednostek po 800 ludzi w kazdej musze to jakos zrobic najlepiej zeby legion mial faktycznie tyle ile bylo w rzeczywistosci :)
aha czy wiecie moze czy jest jakis mod na zniesienie limitu armi bo w podstawce jest chyba 12 legionow ???
Vorenus nie pisz posta pod postem bo robisz b...el.
Zaznacz w mod manager tylko DeI bez innych modów, któryś z nich pewnie powoduje problem.
Cytat:
Zamieszczone przez marko1805
Dzięki panowie. Faktycznie, gram Rzymem i jestem na poziomie trzecim od końca. Wykoncypowałem sobie, że doprowdzę do wojny teraz i będzie z głowy przed podbojem znanego świata. Niestety, tak chyba nie da rady.Cytat:
Zamieszczone przez Yakamura
W którymś changelogu moda (bodajże 0.6) wyczytałem, że wojny domowej można będzie uniknąć utrzymując odpowiednią politykę wewnętrzną. Także może to nie jest tak, że bunt zaczyna się "z automatu" :)