Dzięki. Co prawda w wątku był adres do encyklopedii, ale jeszcze raz dzięki za link
Wersja do druku
Dzięki. Co prawda w wątku był adres do encyklopedii, ale jeszcze raz dzięki za link
Jeśli chodzi Ci o rostery frakcji z nowego DLC to jeszcze są niezaktualizowane tylko dla wszystkich pustynnych/wschodnich poza Sasanidami takie same (kopiuj/wklej). Pozostałe są OK. Na nowe trzeba poczekać.
Też o to, ale głównie o link do encyklopedii attili
Witam, po nowy patchu mam problem, który wcześniej nie występował, przed rozpoczęciem nowej tury za każdym razem mam laga, ekran pokrywa się mgłą i odcina dopiero po 3-4 sekundach. Spotkał się ktoś z czymś podobnym ?
Słaba ta Attyla, wyszło nowe dlc i flc a tylko dwóch moich znajomych wczoraj ja odpaliło. Ja chwilę się zastanawiałem bo ta darmowa to coś na co czekałem a i tak nie chciało mi się jej włączyć.
Dobra, problem rozwiązany, okazało się, że to wina nie aktualnych sterowników do karty graficznej ;)
Jeśli komuś znudzili się liderzy to dziś wydałem moda. Zawiera także liderów z nowego DLC. :)
FLM 2 do Attyli: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...726#post365726
Panowie mógłby mi ktoś ogarnąć jedną rzecz?
Niech ktoś odpali nową Kampanię Główną i zsumuje ilość wszystkich punktów wpływów we własnym rodzie. Następnie sprawdzi czy wynik zgadza się z tym co jest podane w rozwijanym oknie z pomocą po najechaniu kursorem na pasek Wpływów. Poproszę o wyniki z początkowej tury np. dla Danów i WRE.
Z góry dzięki.
Inaczej:
zgadza Wam się suma wpływów wszystkich członków Waszego rodu z liczbą wpływów podaną w oknie szczegółów w nawiasie po najechaniu kursorem na pasek Władzy?