Przepraszam wszystkich tych którzy oczekują na odpowiedz oraz na moje tury zrobię wszystko jutro dzisiaj jestem w k.....y i muszę sie odizolować od on-line.
Wersja do druku
Przepraszam wszystkich tych którzy oczekują na odpowiedz oraz na moje tury zrobię wszystko jutro dzisiaj jestem w k.....y i muszę sie odizolować od on-line.
krucjata 11 wolne jest Bizancjum po tym jak Yan olał wszystkie turki, po hasło i ewentualne informacje do mnie :D
Dodam, że łatwo nie będzie, ale jest Biz&Egipt vs Antiochia&Turcja nie codzienne sojusze :D
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko to wezmę Anglię w mko 23 ;)
wolne w wk34
Maurowie
Sycylia
po hasło do MG-blackhanda
W wko35 dodatkowo wolni są Bułgarowie. Zarządca dotychczasowy był słaby i państwo jest w stanie kiepskim, chociaż nie prowadzi żadnej wojny. Ma dookoła sojusz i dwa PoNy. Dla takich co chcieliby dowieść, że potrafią postawić kiepściznę z powrotem na nogi. Nieeeech ktoś weeeeźmie. Nie bierzcie tylko silnych państw, bo to pójście na łatwiznę. 8-) Prawdziwy gracz pokaże, na co go stać przy takim czymś. No nie pozwólcie aby do końca KO robił tury tego państwa MG! :cry: ( <---- No patrzcie jak płacze)
Z rana wyjeżdżam i wracam dopiero w Niedzielę wieczorem ale chyba problemów nie będzie bo jedynie mko 29 dojdzie, gdzie liczę że panowie poczekają a jak się będzie panom śpieszyć to chyba remo ma hasło.
Nie będzie mnie w poniedziałek (jutro) i we wtorek (pojutrze) w związku z wycieczką szkolną, jeśli będę miał do wykonania jakieś tury w tym czasie, to bardzo proszę o cierpliwość, wykonam je w środę.
Miałem dziś problemy z internetem dlatego wszystkie tury spróbuje wstawić jutro
Mała lista jakie Ko są wolne:
Gruzja (WK XXXV)-do Mefiesta po hasło lub mg
Sycylia (WKXXXIV)- po hasło do blacka
Maurowie (WKXXXIV)- po hasło do blacka
BC 18-Egipt po hasło do mg
Gruzja (WKXXII)-po hasło do Avasila
Bułgaria (WKXXXV)-wzięte