Wiec ogarniaj Wasc, ogarniaj :D niech to wreszcie ruszy.
Wersja do druku
Wiec ogarniaj Wasc, ogarniaj :D niech to wreszcie ruszy.
Spoko spoko jeszcze dziś mam do roboty jak wieczorem wrócę to zacznę. Napiszę do Marata aby wam subforum założył.
Mam prośbę, czy ktoś (jakiś doświadczony gracz/MG bardziej od Milanosa) w roli arbitra mógłby się z tym tematem zapoznać i wyrazić swoją opinię?
Myślę, że Milanos jest dostatecznie doświadczonym graczem. Ale skoro w momencie prośby o wymianę nie było wojny, to chyba powinna ona dojść do skutku. W końcu ta zasada powstała by ukrucić cwaniaczków, którzy po stracie wojska oddawali swoje prowincje sojusznikowi, a zwycięzca obchodził się smakiem. Ma to też zapobiegać utrzymywaniu innych nacji przy życiu, gdy te są blisko upadku. Tu nie chodziło o to, by jeden drugiemu bruździł i zakazywał rządzić - naszymi jak by nie patrzeć - miastami.
Akurat milanos grał tutaj w TW zanim polowa luda z tej ko w ogóle widziała o istnieniu tej gry... także Remo sorry winetu ale popieram zdanie Milanosa. mimo że jest ono niekorzystne chyba dla ciebie to jednak zrobiłbym tak jak on. Musicie przełknąć tą gorycz i startujemy.
Witam mam taki droby kłopot .W wko31 i mko25 wyrzuca mnie na pulpit jak klikne klepsydre na innych komputerach jest to samo sprawdzałem na kompie brata kupla i wko31 Mefisto7 sprawdzał maja to samo może ktos we co jest grane ??
Prawdopodobnie koniec kampanii... chociaż może się mylę ( oby )
A sprawdzałeś bez robienia niczego? Ewentualnie to może być coś od np. Maurów jeżeli coś burzył.
Miałem raz na podstawce tak, że robiłem turę za Bizancjum i Ruś, jeżeli zburzyłem jeden z portów jako Bizancjum, to przy klikaniu klepsydry na turze Rusi wyrzucało do pulpitu. Jeżeli nie burzyłem - wszystko było ok.
W WKO 30 też podobno go wyrzuca. W trzech KO jednocześnie, czyli chyba problem leży po jego stronie. Na pewno da się to naprawić jakoś.
Sprawdzę MKO 25.
W wko30 nie . Tylko mko25 i wko31.Jak nic nie robie to też wyrzuca wiec nie wiadomo co jest grane