Dzięki Araven, nie byłem pewien czy tak się da, ze względu na lanchery i nieraz jakieś wpisy do rejestru (tak to przynajmniej wygląda), obecnie mam 4 kopie MTW2- oryginał, SS, BrokenC i BellumC, trochę to zżera miejsca na dysku ;)
Wersja do druku
Dzięki Araven, nie byłem pewien czy tak się da, ze względu na lanchery i nieraz jakieś wpisy do rejestru (tak to przynajmniej wygląda), obecnie mam 4 kopie MTW2- oryginał, SS, BrokenC i BellumC, trochę to zżera miejsca na dysku ;)
Ja mam na jednej kopii Medka z 14 modów. W tym ze Broken Crescent dwie wersje, SS z submodem bałtyckim, Rusichi, Machiavello, trzy wersje Bellum, i kilka TATW. Co nie znaczy, że nalezy mnie naśladować, co za dużo to niezdrowo. Ale nie żżera mi to tyle miejsca jak każdy mod na innej wersji Medka. Na razie nie wybuchło.
Witam, mam pytanie czy i u was nie działają żadne linki do pobrania ss 6.4 ??
Witaj. Linki działają, na pierwszej stronie tego tematu masz linki. Klikasz na Stainless Steel 6.4 duzymi czarnymi literami jest napisany i masz linki oto jeden z nich http://www.filefront.com/17777184/SS6.4.exe
Poczytaj o instalacji. SS 6.4 wymaga wczesniejszego zainstalowania SS 6.3. Pozdrawiam.
Linki same w sobie działają. Jednak nie da się pobrać patcha 6.4, też próbowałem.
Wywala następujący error:
Unable to download SS6.4.exe from media1.gamefront.com
Unable to open this internet site. The requested site is either unavailable or cannot be found. Please try again later.
Nie działa też torrent, przynajmniej jeśli próbuję ściągać bezpośrednio, bez instalowania mitorrenta albo innego programu...
Czy ktoś mógłby wrzucić gdzieś patcha 6.4? Chyba nie jest jakiś szczególnie wielki...
Proszę wrzuciłem SS 6.4 na sendspace http://www.sendspace.pl/file/c615c0bcf55aa0a1c71b3b1
Dziękuję i kłaniam się! :D
Witam Araven,czy po zainstalowaniu SS RR/RR mod ten zawiera w sobie submod Battle of the Baltic?Pozdrawiam
Nie nie zawiera. SS RR/RC Point Blanka to submod do SS 6.1 z odznaczonymi czterema opcjami jakie są przy instalacji patcha 6.1. A Battle for the Baltic to inny calkiem submod. Była wersja jego pod SS 6.1 albo 6.2 i jest najnowsza wersja Battle for the baltic do SS 6.4 czyli nowszej wersji SS. Masz wersję SS 6.1 i RR/RC point blanka? Długo na tym grałem, aż odkryłem Bellum Crucis. Pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez matti4
Mam wersje Point Blanka,pogrywam już w nią pare miesięcy.Szczerze to wole RR/RC od SS 6.4.A z Bellum dałem sobie spokój,bo nie wytrzymywałem ciągłego CTD.Raz udało mi się zagrać nawet 65 tur,ale z łezką w oku musiałem go niestety odstawić.RR/RC jeszcze mnie nie zawiodło.Pozdrawiam i dzięki za info.