@Siwer coś tam wynajdę.
@arcyżużel - będą te same głosy co w Eb1 ale poprawione plus kilka innych. Sanskryt tez będzie.
@maxcezar5 - nie wiem ile trwają tury w B.C. Poza tym, jeśli już coś porównywać do EB1 raczej ;)
Wersja do druku
@Siwer coś tam wynajdę.
@arcyżużel - będą te same głosy co w Eb1 ale poprawione plus kilka innych. Sanskryt tez będzie.
@maxcezar5 - nie wiem ile trwają tury w B.C. Poza tym, jeśli już coś porównywać do EB1 raczej ;)
Mały sneak peek tego, nad czym ostatnio pracowałem. Wczesny konny łucznik partyjski.
https://pbs.twimg.com/media/BSGemwHCAAAaCX6.png:large
Dobra robota Nazgool :)
Zależy ile skryptów ekipa zaimplementuje do rozgrywki, ale na błyskawiczne tury jak na silniku Rome I raczej bym nie liczył ;)Cytat:
Zamieszczone przez maxcezar5
Mi się również podoba ten łucznik, widać że wykonany z dbałością o detale :)
Dzięki chłopaki :)
W sumie to zostały nam do zrobienia jeszcze 3-4 jednostki dla pierwszej wersji moda (partyjski katafrakta i barbarzyńcy). Niestety chłopaki na innych frontach mają pewne opóźnienia, dlatego po wykonaniu 2 jednostek dla Lugiów, zajmę się chyba przygotowywaniem jednostek z tzw "2nd release".
Szczególnie interesuje mnie jako miłośnika wszelakiej ciężkiej kawalerii partyjski katafrakta, jak zrobicie to możesz go zademonstrować na forum? :)
Niestety, nie ja go robię i może być ciężko, ale postaram się namówić autora do zaprezentowania swojego dzieła w jakiejś formie ;)
Ok spoko, jak się nie uda to się zobaczy w akcji w grze :D
Nazgool Mógłbyś pokazać screeny Hoplitów(szczególnie tych Spartańskich)?
Można wiedzieć ile jednostek przewidujecie dla ''2nd release''