W katalogu głównym Medka katalog logs, ale Bellum ma swój logs w katalogu głównym moda. Sprawdź obie lokalizacje.
Wersja do druku
W katalogu głównym Medka katalog logs, ale Bellum ma swój logs w katalogu głównym moda. Sprawdź obie lokalizacje.
Hm... zarówno tu i tu pusto :?: ale odkryłem że wywala tylko przy walce z Nowogrodem, w bitwie z Rusią Włodzimierską wszystko ok. NIc będę dalej testował, zobaczymy co wyjdzie.
Czasem tak bywa, specyficzny teren bitwy czy inne takie i konkretnej bitwy nie da rady rozegrać ręcznie. Jak nie ma loga, to raczej nic poważnego.
Też mam podobny problem co marko1805, od 7 tur próbuje przeprowadzić bitwę o Tarnovgrad i za każdym razem mnie wywala.
Logi logi logi ;D
Katalog logs w medku pusty, podajcie ścieżkę do logs w bellum bo nie mogę znaleźć.
Cholera to samo pod Olese , wszystko vs Chanatowi połowców.
Jak tak masowo sie dzieje to coś jest popsute, sprawdź czy masz wszystkie patche, na czystym medku nie masz tych problemów?
Myślałem, że z krzesła spadnę jak zobaczyłem mojego nowego dowódcę. Przydomek pasuje idealnie :D.
http://imageupload.pl/photos/2013062...0100154635.jpg
Już wiem kto będzie dowodził moimi najpotężniejszymi armiami;].
A przy bitwie w automacie nie wywala?Cytat:
Też mam podobny problem co marko1805, od 7 tur próbuje przeprowadzić bitwę o Tarnovgrad i za każdym razem mnie wywala.
Zresztą zauważyłem ciekawą rzecz, zarówno u Połowców jak i w Novogrodzie jednostki milicji włóczniczej nie posiadają tekstur(srebrne sylwetki) u Połowców na poziomie usprawnień 1 i 2, w Novogrodzie na poziomie 2 . Według mnie nie powinno to jednak mieć wpływu na powyższe problemy.
PS. Problem ten występuje również w wielu miejscach w prowincji z miastem Lyndanisse, powoli zaczyna mnie to irytować.
Niestety loga nie ma w dalszym ciągu.