dobra, nie chce mi sie czytać tych pierdół, ta dyskusja jest *, jedni podają argumenty, drudzy nie, a i tak przez parę stron chce Wam się to ciągnąć. Do tego dochodzi Herod, dziwnie działający moderator. Ogólnie beka ;d
Wersja do druku
dobra, nie chce mi sie czytać tych pierdół, ta dyskusja jest *, jedni podają argumenty, drudzy nie, a i tak przez parę stron chce Wam się to ciągnąć. Do tego dochodzi Herod, dziwnie działający moderator. Ogólnie beka ;d
Nie, ale ty masz ostrzeżenie słowne.Cytat:
okres masz czy jak?
No i proszę, jednak zacząłeś się odzywać. Ooooooooo, urocze.
Kizi, proszę o nieprzeklinanie. Jako iż wszyscy mogą tego jeszcze nie wiedzieć w ramach nowych przepisów, wprowadzonych (a raczej przywróconych i zaostrzonych) na dniach mam bez pardonu (czyli ostrzeżeniami) zwalczać wulgaryzmy. :?
Rozumiem. Mam w takim razie pytanie. W którym miejscu leży granica 'wysokiego oburzenia'? Jak ktoś wstawi awatar 'tępić żydów', to też będzie ok? Czy teraz karacie już tylko za swastykę?Cytat:
Owszem, nie zmieni. Za avatary i sygnatury, o ile nie będą wysoce oburzające, nikt ścigany nie będzie. Zresztą to nie me rozporządzenie.
Pytam z czystej ciekawości, po prostu chciałbym się dowiedzieć, jako forumowicz i były moderator, jak dalekie zmiany zaszły.
Trudno mi po prostu to powiedzieć, na obecną chwilę ta kwestia nie jest raczej uregulowana, zresztą większość z avatarów lub sygnaturek do tej pory nikogo w oczy nie koliły. "Ścigamy" symbole zakazane przez polskie prawo (czyli trójcę nazizm, faszyzm, komunizm. Anarchiczne chyba też. Symbole "klasyczne"), przykładowe "tępić żydów" podległo by pod antysemityzm... teraz czekam na decyzję reszty w sprawie tej antify z avatara Pampalinexa.Cytat:
Rozumiem. Mam w takim razie pytanie. W którym miejscu leży granica 'wysokiego oburzenia'? Jak ktoś wstawi awatar 'tępić żydów', to też będzie ok? Czy teraz karacie już tylko za swastykę?
Pytam z czystej ciekawości, po prostu chciałbym się dowiedzieć, jako forumowicz i były moderator, jak dalekie zmiany zaszły.
Anarchiczne? :shock:
Avatar Pampalinexa to nie antifa, tylko coś całkiem odmiennego. :D
Anarchistyczne, ale Greków też wpisać na listę możemy. :P
Jestem człowiekiem z innej epoki, ja się na tych symbolach nie znam. Fifa, antifa, antyantifa...
Panowie dajcie spokój z tymi avatarami, bo sprawdziłem sobie glacy i padłem ze ...śmiechu :) Jego też trzeba za to postrofować :) Powinniśmy nie być sprawiedliwsi od polskiego prawodawstwa i tępić gloryfikację komunizmu i ich przedstawicieli jak i odbicia faszystowskie :) I tak te forum jest bardzo tolerancyjne dla i deifikujących próby wprowadzania realnego socjalizmu, stara ta historia tak tylko dla przypomnienia.
Awatary- idąc tokiem rozumowania Witii, cóż musisz zmienić swojego bo dwójka psychopatycznych morderców w avatarze? hehe, żartuję oczywiście ale tak idąc popadniemy w gombrowiczowskie klimaty. To jest oczywiście moje zdanie, ale ja swojego zdjęcia nie zmienię, to jest buźka kotki rasy syberyjskiej spędzająca wolny czas na balkonie w paproci, bez jakikolwiek podtekstów.
pozdrawiam
a co nie tak z moim avkiem?! :D
Antysemita i rasista, nie lubi białych :) toż to znany Rallo Tubbs według treści hehe.
edit: link
http://www.foxtv.pl/seriale/theclevelan ... -tubbs/371
Chciałem tylko pokazać pewną (...) czepiania się do avatarów, ja nic nie mam do żadnego, by tylko nie hołubił PRL- u, na to jestem uczulony :)
Otwieram, ale bez kłótni i wyzwisk.