Szkoda, że nie pająka ;D
Wersja do druku
Sądzę, że lepszy byłby dla Pampalinexa grenadier angielski. Ew. czarna straż.
Na jakiej podstawie? ;D
Niczym pająk w sieci, moje słowa. :P
Wiecie, żołnierz, służbista. Więc przykład dyscypliny i wyszkolenia pasowałby do Pampalinexa jak ulał.
U mnie zapowiadana zmiana. Obiecałem, więc jest. Uprzedzam że do Spartiaty wrócę pod tą czy inną postacią. ;)
Zastanawiałem się do końca nad zaproponowanym (bodaj przez Lwie) na czacie "Ostatni Spartiata". Kto wie, może jeszcze w szatach pokutnych i z pochwą od miecza na szyi stanę kiedyś przed adminami z prośbą o zmianę rangi (broniąc swoich praw do ... 4 tytułów:D). Tekst zgrany, ok. Ale ja na to wpływu nie miałem. Zresztą, to tak jak z najlepszą potrawą, utworem muzycznym czy filmem. Jak za dużo, to niezdrowo (łagodna wersja). Co nie zmienia faktu że to dalej wyśmienita potrawa, muza czy film. Dla mnie scena pozostanie kultową. ;)
Seth Rollins nie zagościł na długo na moim profilu. Jak ujrzałem w internetach mój obecny avatar urzekł mnie on tak bardzo, iż nie mogłem się powstrzymać :D
Zdajesz sobie sprawę, że nie jest zgodny z regulaminem forum? :mrgreen:
Ostatecznie Avatar/podpis (czy co tam jeszcze jest) ma się podobać osobie która go sobie wybrała.Cytat:
U mnie zapowiadana zmiana. Obiecałem, więc jest. Uprzedzam że do Spartiaty wrócę pod tą czy inną postacią. ;)
http://forum.totalwar.org.pl/images/misc/quote_icon.png Zamieszczone przez ituriel32 http://forum.totalwar.org.pl/images/...post-right.png
Też dobre, ale sam teks mi już się przejadł przez demoty i inne obrazkowce.
Zastanawiałem się do końca nad zaproponowanym (bodaj przez Lwie) na czacie "Ostatni Spartiata". Kto wie, może jeszcze w szatach pokutnych i z pochwą od miecza na szyi stanę kiedyś przed adminami z prośbą o zmianę rangi (broniąc swoich praw do ... 4 tytułów:D). Tekst zgrany, ok. Ale ja na to wpływu nie miałem. Zresztą, to tak jak z najlepszą potrawą, utworem muzycznym czy filmem. Jak za dużo, to niezdrowo (łagodna wersja). Co nie zmienia faktu że to dalej wyśmienita potrawa, muza czy film. Dla mnie scena pozostanie kultową. ;)
Ja tam mojej Nami nie oddam i będę bronić.
Faktycznie, nie można mieć GIFa. No nie wytrzymam :<
Taki piękny :<
Umie ktoś zrobić z tego zwykły obrazek skoro gif nie może być?