W święta mnie nie będę miał dostępu do internetu, więc gdyby tura doszła do Sycylii to proszę na mnie zaczekać do poniedziałku wieczorem/wtorku rano :).
Wersja do druku
W święta mnie nie będę miał dostępu do internetu, więc gdyby tura doszła do Sycylii to proszę na mnie zaczekać do poniedziałku wieczorem/wtorku rano :).
Aragonia
http://speedy.sh/TkZCG/mk23t48Aragonia.sav
Przepraszam, wesołych świąt.
Mam jakiś problem. W WKO zrobiłem turę normalnie a tutaj jak już klikam zakończenie tury wywala mnie "Medieval II napotka" i kapota :<
Jutro coś pokombinuje dziś już nie mam nerwów ;/
Niech MG sprawdzi czy u niego też jest napotka. Ktoś coś ostatnio burzył - może Aragonia ??
Mopek sprawdź czy przed kliknięciem klepsydry masz jakieś niedokończone zaplanowane ruchy (agentami lub armiami).
To czasami powoduje właśnie "napotkę". Jak tak masz to dokończ albo anuluj ruchy i dopiero wtedy kliknij klepsydrę.
Tak, wyburzałem. Pamiętam, że był problem w wko30 z Exeter i jego portem.
Może jak powtórzysz turę bez wyburzania tego to Polska nie będzie miała "napotka" ??
W WKO 30 Exeter ale w jakiejś innej KO pamiętam, że jeszcze inne miasto sprawiło problem.
Dobra, wrócę w dom i pod noc to jakoś naprawię. Może papa by to Aragonii zrekompensował?
Przypominam sobie, że to samo chyba właśnie z Oporto jest co z Exeter. Destrukcja portu crushuje. Zobaczymy.
Jutro po 14 spróbuję ogarnąć wszystko i wrzucić sejwa.
Wybaczcie.