Ponoć nóż, nie gnata, to jedno.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Drugie, to że muzułmanin dodałem w kontekście tego, co w komentarzach pisali idioci na fejsie.
Prawdziwe bydło.
Wersja do druku
Ponoć nóż, nie gnata, to jedno.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Drugie, to że muzułmanin dodałem w kontekście tego, co w komentarzach pisali idioci na fejsie.
Prawdziwe bydło.
zając- co profanujemy? Pierwszy link odiego.
hehe ciężko zrozumieć coś co nie ma sensu czyli rasizmu i moralności kalego.Cytat:
Nierozumienie to podstawa lewactwa i tu sie zgodze z toba ;)
Ciezko jest zrozumiec antyklerykalow wspierajacych islamistow.Ciezko jest zrozumiec teczowych pogardzajacych bialo-czerwonymi.Ciezko jest zrozumiec "olewajacych system" a korzystajacych z niego,etc..... ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
http://1morecastle.com/wp-content/up...ts-Racist.jpegCytat:
hehe ciężko zrozumieć coś co nie ma sensu czyli rasizmu i moralności kalego.
No tak, wielkie znęcanie policji. Koleś z nożem chyba (kiepsko widać) ruszył w ich kierunku mimo wielu nakazów rzucenia broni, a ci źli policjanci go zastrzelili.Cytat:
hehehe
uwielbiam kiedy pokolenie JP, CHWDP i wielcy prześladowani przez system patrioci trzepią sobie kiedy policja znęca się nad takim samym biedakiem z blokowiska jakimi są i oni :lol: co z tego, że sami byliby potraktowani w identyczny sposób- w końcu on to ''ciapak'', a my ''cywilizacja łacińska'' xD
Kurde glaca, jeszcze jakoś mogę zrozumieć, że nie chcesz generalizować, że boli Cię wrzucanie do jednego wora, ale tego co teraz wypisujesz nie mogę pojąć... Jak muzułmanie zabiją faceta na ulicach Londynu to mówisz, że to wojna, reakcja itd. Jak policja zastrzeli muzułmańskiego bandytę to jest to karygodne nadużycie władzy i zwycięstwo złego systemu:/ Jak oni napadają na kościoły, kradną, niszczą to jest to słuszna reakcja wobec tak wielkiej zniewagi jak "świński łeb" pod meczetem. Podkreślam ŚWIŃSKI ŁEB!
Weź no się trochę ogarnij! Ja przynajmniej równo jadę po KK i Islamie:P Oczywiście mając pełną świadomość tego co jest większym zagrożeniem, a co jest bliższym zagrożeniem.
No i inna sprawa, w moim odczuciu to lewaki i prawaki akurat w tej sprawie powinny mówić jednym tonem, antyislamskim. Prawica bo niszczą nasz dorobek, wprowadzając chore zasady. Lewica, bo muzułmanie chcą zabrać wam i nam wolność którą tak kochacie.
Co raz bardziej mi się wydaje, że glaca bierze hajs za pisanie takich debilizmów 8-) . Albo jest po prostu upośledzony, nie da się normalnie wytłumaczyć braku jakiejkolwiek obiektywnej oceny islamistów jaki tu propaguje w swoich postach lub jest mega trolem :D albo został 'spalony słońcem' postępu 8-)
A co to takiego jest?Cytat:
Polska Kaczyńskich
Pamiętaj złotą zasadę - wyznanie nie może wpływać na politykę! Inaczej mamy państwo wyznaniowe i takie patologie, jak Irlandia de Valery i Polska Kaczyńskich. Dla porównania - współczesne państwa arabskie (poza lewacką Turcją, która jest zamieszkana przez kuzynów Mongołów i Madżurów). Religia i polityka to najgorszy tandem, jaki się państwu i narodowi trafić. Muslimki teraz przeżywają teraz okres, który nazywa się wiekami średnimi - KRK zresztą też, wraca do niego, albo utknął w nim mentalnie - który w Europie trwał grubo ponad tysiąclecie - i który (tak samo jak u muslimków) zaczął się serią najazdów przedstawicieli kultury niskiego poziomu na wyższą. Pytanie - kiedy oni będą mieli swój renesans.
Te tzw. "morderstwa honorowe" są wśród muzułmanów całkiem popularne: http://www.rp.pl/artykul/27,1025104-Pak ... aniec.html
"Obrońcy praw człowieka twierdzą, że tylko w ubiegłym roku w Pakistanie dokonano ponad 900 tzw. zabójstw honorowych – kobiety lub dziewczęta w mniemaniu ich mężów, ojców czy braci miały skalać honor rodziny nieodpowiednim zachowaniem".
Tutaj jeszcze lepsze statystyki: http://www.newsweek.pl/newsweek_swiat/- ... 2,1,1.html
"Ojciec nie może cię zabić, bo trafi za kratki. Najlepiej będzie, jak sama się zabijesz – słyszą z ust najbliższych. Co roku na świecie ginie pięć tysięcy kobiet oskarżanych o „splamienie honoru” rodziny".
Lewicujący ateiści zamienili katolicki kijek na islamską siekierkę :lol:
http://nczas.com/wiadomosci/europa/lewi ... e-ramadan/
fragment:
"..Ramadanizacja” handlu we Francji przestaje już powoli dziwić. Lewica, walcząca zwykle o świeckość życia publicznego, w dziwny sposób przymyka oczy na przejawy jego islamizacji..."
a gdzie ja tak piszę, że słuszna reakcja? śmieję się jedynie, że kościół beszczeszczą ''dzicy'' a meczet ''obrońcy zachodniej cywilizacji'' ;)Cytat:
Jak oni napadają na kościoły, kradną, niszczą to jest to słuszna reakcja wobec tak wielkiej zniewagi jak "świński łeb" pod meczetem. Podkreślam ŚWIŃSKI ŁEB!
a w moim odczuciu prawaki walczą ze swym lustrzanym odbiciem jakim jest islamizm- coś jak wojna Hitlera ze Stalinem. Obie strony chcą odebrać nam wolność więc żadnej zgody tu nie będzie.Cytat:
No i inna sprawa, w moim odczuciu to lewaki i prawaki akurat w tej sprawie powinny mówić jednym tonem, antyislamskim. Prawica bo niszczą nasz dorobek, wprowadzając chore zasady. Lewica, bo muzułmanie chcą zabrać wam i nam wolność którą tak kochacie.
a co do morderstw honorowych itd. to macie jakiś inny pomysł poza deportowaniem muslimów z Europy? ;) czego oczy nie widzą tego sercu nie żal? ;) bo nie widzę u wrogów islamu realnych postulatów na zmianę tej sytuacji. Bo przemoc i nienawiść na pewno nie jest rozwiązaniem.
sorki, ale śledzę ten cały żałosny PDL (beka, że nawet nazwa jest po angielsku, a Anglicy gardzą Polakami podobnie jak ciapatymi :lol: )
i widzę o co tu tak naprawdę chodzi :) na pewno nie o sprzeciw wobec islamizmu, ale o zwyczajny rasizm i prawicowe oszołomstwo. Brytyjski EDL np. nie miał oporów aby połączyć siły ze środowiskami LGBTQ- nasi ''obrońcy Europy'' gejów i lewaków uważają za takich samych wrogów jak muzułmanów. Więc nie mam ochoty na bycie pożytecznym idiotą i wspierać środowiska, które skopałyby mnie z radością :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...52007716_n.jpg