Witam.Czy mógłbym prosić o udostępnienie aktualnych linków do megasubmoda?nie mogę pobrać tego rozszerzenia bo linki są nieaktywne.
Wersja do druku
Witam.Czy mógłbym prosić o udostępnienie aktualnych linków do megasubmoda?nie mogę pobrać tego rozszerzenia bo linki są nieaktywne.
Megasubmod III wstawiony, na inne trzeba nieco poczekac.
Dodam jeszcze,że nieaktywne są linki:megasubmod II,muzyka part I+II,nowe portrety.Fajnie by było to odnowić bo być może jest więcej graczy takich jak ja którzy po kilku latach chcą sobie odświeżyć starego dobrego medievala grając w dobrego moda :) (ps.proszę o możliwie jak najszybsze wstawienie)Dziękuję i pozdrawiam.
Podpisuję się z prośbą rękoma i nogami:)
Poprosiłem właścicieli plików o ponowny upload.
Po ilu turach zhańbiona księżniczka powinna ożenić się z generałem, który ją zhańbił ?
Taka to nie wiem czy w ogóle może wyjść za mąż, a napewno nie za tego generała który ją zhańbił, za jakiegoś własnego to pewnie da radę.
Hej mam pytanko Wino dorzucił instalkę Megasubmoda jako II i III , czy umieszczono tam też patch do III wersji ? czy muszą ją pobrać i nadpisać?
Panowie kolejna sprawa wypakowuję i kurde mam wszystko ładnie bez spolszczenia gdzie robię błąd?
Patch do wersji III i ona sama są osobno. Wino zaktualizował linki dla wersji submoda II i submoda muzycznego. Jak nie masz spolszczenia źle zainstalowałeś submoda II, należy wskazać Twój katalog data, instalka podaje domyślny.
Ja również miałem problem o którym pisze marko1805. Nie mogę rozegrać bitwy z Nowogrodem w okolicach Pskowa. Ponadto kilka razy wywaliło mnie przy próbie rozegrania bitwy z rebeliantami na terenie Polski (nie pamiętam gdzie dokładnie, chyba małopolska i śląsk). Na dodatek w 121 turze mam ctd. Gram na megasubmodzie III z patchem nr 1.