Szukam jakieś Nokii koniecznej bezdotykowej tak do 500-600zł.
Możecie coś polecić?
Wersja do druku
Szukam jakieś Nokii koniecznej bezdotykowej tak do 500-600zł.
Możecie coś polecić?
Mam takie pytanie lub problem, o tuż jak naprawić błąd który pojawia się przy próbie zmiany wartości pamięci wirtualnej. W pojawiającej się chmurce raportującej komplikacje jest mowa o : systempropertiesperfomance.exe -jest uszkodzony; potem coś o użyciu chkdsk do naprawy. Próbowałem już z komendami w wierszu poleceń dotyczącymi tego sposobu wyjścia z opresji, ale jakiejkolwiek poprawy nie zauważyłem.
Nie bawiłem sie w coś takiego na windzie,więc mało powiem.Ona ma czasami tak,że w niej różne "funkcje"się psują.Jeśli jest taka możliwość ze zmianą pamięci wirtualnej,to poszukaj do tego programu.Ogólnie sie zaleca nie robić tych pierdół z poziomu windy,tylko programami,nie będzie problemów i więcej opcji jest.
Cześć!
Zepsuł mi się laptop i poszukuję nowego. Cena do 1800-1900 zł, karta dedykowana, bez systemu operacyjnego i najlepiej Toshiba. Do pracy biurowej i czasami do grania. Za wszystkie propozycje dziękuję!
A można wiedzieć czemu najlepiej Toshiba?
Tak na pierwszy rzut oka: co powiedziałbyś na: http://www.x-kom.pl/p/121461-notebook-l ... =100782949 ?
Panowie, potrzebuję aparat cyfrowy do 400zł i ani grosza więcej, z racji wielkości budżetu raczej tylko kompakt wchodzi w rachubę, ktoś chętny znalezienia arcydzieła w tej kategorii cenowej ? :) I jeszcze jedna rzecz, aparat ma być być pod ładowarkę nie pod baterie ;p
A co byś powiedział na akumulatory w kształcie baterii AA ?
Ładowarka zewnętrzna (dodatkowy zakup)
Wtedy masz większy wybór.
-----------
W takim budżecie to nie poszalejesz, ale z drugiej strony nie czarujmy się: żeby sprzęt powyżej 4 mega pikseli miał sens to musi mieć FIZYCZNIE większą matrycę, a to oznacza obiektyw o średnicy przynajmniej te 3 cm licząc na szkle, a takie są sporo droższe. Zatem ... weź cokolwiek ze STABILIZACJĄ OBRAZU i jakimś zumikiem mechanicznym/fizycznym - naprawdę ekwiwalent zuma 35 -200 mm to wypas dla aparatów z malutkim obiektywem, więcej i tak nie utrzymasz w ręku, nawet ze stabilizacją. Na "zoom cyfrowy" nie patrz i nie używaj go.
Może ktoś polecić program monitorujący temperatur procka i zapisujący logi? Ostatnio często wyłącza mi się komp podczas grania. Testy w OCCT już po 2 min wykazały temp. 88,5 stopni, więc jest nieciekawie.
Masz laptopa czy stacjonarnego? Ja używam do monitorowania HWMonitor . Prosty programik, zapisuje temp min i max podczas pracy kompa.
Stacjonarny. Odkurzyłem wiatraki i radiatory, wymieniłem pastę na procku (zdaje się, że to główny winowajca) i HWMonitor pokazuje maks 72 stopnie, więc jest git. :)