Ale Knights of the Realm (Rycerze Królestwa) już są w garnizonach, ale rozwiniętych.
Wersja do druku
Tylko, że te osady gdzie oni są mają już mury - a jak słusznie Ituriel zauważył, w tym wypadku umieszczenie w nich jazdy jest bezsensowne. Z kolei wioski I i II poziomu to sami wieśniacy, którzy -no nie oszukujmy się- są strasznie słabi bez wsparcia rycerstwa.
This content pack also includes an update to the Chaos Warriors army roster in the shape of three new units: Feral Manticores, Marauder Horsemasters and Aspiring Champions. - wzięte stąd http://store.steampowered.com/app/404015/. Wychodzi na to że i chaos doczekał się paru nowości ;)
PS: Stream się zaczął o 16.
Z jednej strony jestem minimalnie zawiedziony, bo liczyłem na coś dzikiego dla Wurrzaka. Ale z drugiej te 3 jednostki dla Chaosu cieszą mnie niezmiernie.
Same jednostki nie są jakoś przesadnie fajne, poza latadłem. Ale tu bardziej chodzi o fakt że nacja z dlc dostała uzupełnienie pod postacią flc. Co zapala zielone światło dla uzupełniania dlc zwierzaków.
A spodziewałeś się że dadzą coś wypasionego? Patrząc na to jak bardzo nie kompletny jest Chaos, to już ta Mantykora jest plusem. Pomijam fakt że to chyba wierzchowiec jest i model był już dawno gotowy.Cytat:
Sęk w tym, że Horsemastersi i Aspiring Champions to ulepszone wersje Maruderów Konnych i Wojaków Chaosu. Z kolei Mantykora to u nich jedyny unikat.
Chciałem zacząć moją czwartą kampanię właśnie orkami i trochę czekałem na te zapowiedzi dlc czy zaproponują coś ciekawszego od Grimgora. I szczerze to goblinami zagrałbym chętniej, ale jak dają darmowego LL to chyba po prostu zagram nim, a tamto dlc kupi się na promocji. Cieszy uzupełnienie dla Chaosu.
Ja mam nadzieje że chociaż zmienią gwardię Azhaga na coś mocniejszego, bo w tej chwili ma ją najsłabszą. Nie znamy jeszcze obstawy Skarsnika, ale przez to że będą to same gobliny, więc powątpiewam w jej siłę, chyba że dadzą Arachnarok.
A Kampania Wurrzakiem na bank będzie śmieszna. Tylko szkoda że wszyscy zaczynają z 1 regionem. Naprawdę chciałbym by jakaś nacja zaczynała z większa liczbą.
A to nie jest ten sam model ktory jest w zakleciu przywolane mantikory (chyba Transformation of costam sie to nazywa) w szkole bestii? Wtedy to bedzie niezalezna jednostka, ale pewnie w praktyce to reskin juz istniejacej mantikory (cos jak ogary chaosu i dire wolves u Wampirow).