Boże a kto powiedział że tatuś tatusia nie będzie bił? Czyżbys też kierował się stereotypem? Nowoczesność ot co :mrgreen:
Wersja do druku
Boże a kto powiedział że tatuś tatusia nie będzie bił? Czyżbys też kierował się stereotypem? Nowoczesność ot co :mrgreen:
Pampa, znowu chcesz blyszczec i Ci nie wychodzi. Czytania ze zrozumieniem ucza w podstawowce. To jest odpowiedz na hetero rodzine, ktora wcale nie musi byc normalna jak Zakapior napisal.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
A homo w ogóle nie jest więc o czym my tu rozmawiamy? Niech sobie dwa homosie żyją w domu spokojnie, niech sobie robią zakupy itp itd ale od praw nad dziećmi wara i tyle w tym temacie, nie dam się wciągnąć w kolejne pyskówki
Ale dlaczego wara? Co jest zlego byciu homo? To nawet plusy dla Ciebie! Mniejsza konkurencja u dziewczyn :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Był dużo poniżej tekstu do którego się odnosił, ale nie odbieram tego za obrazę bo raz poprałeś moje zdanie w kwestii parytetów, więc można powiedzieć, że nasze relacje wyszły na zero ; )Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Żyjcie i pozwólcie żyć innym jak lubią i co najważniejsze wam nie wadzą, bo to wy zwracacie uwagę na homoseksualistów, a nie oni na was. I błagam was, przeczytajcie po 1-2 razy jeżeli będzie potrzeba to co napisałem w moich poprzednich dwóch postach. Nigdzie nie pisałem, że homoseksualizm jest lepszy od hetero, nigdzie go nie wywyższałem, nie pisałem, że pary homo powinny mieć dzieci czy te same prawa co małżeństwa hetero. To jeszcze wymaga dyskusji.
Pampa, piszesz że nie chcesz się wpadać w pyskówki, ale to Ty je prowokujesz, wycinasz zdanie z kontekstu, dajesz do nich drwiący komentarz, a potem na wypominanie takiego działania odpowiadasz, że ktoś Ci pyskuje. Dobrze się czyta Twoje posty, ale nie w tym temacie.
Nie obwiniajcie tylko jego o pyskówki,bo Witia to samo robi,zresztą każdy tu tak robi.Więc nie koncentrujcie się tylko na jednym.A co do homo,to niech sobie żyją,ale dzieci zostawić:P
(teraz się spodziewam albo opcji nr.1 czyli mój post będziecie mieli w dupie,albo się zacznie kolejna dyskusja odbiegająca od tematu:P)
Edit,taki dopisek,zresztą prowadzenie tego tematu nie ma sensu,bo schemat mamy taki sam:
Witia + Pampalinex = kłótnia + teksty Volomira o podstawówce i wychowaniu = wyjeżdżanie jakimiś naukowymi pierdołami + coś od Pampalinexa na odpowiedź
Dobrego bo po twojej linii politycznej. Teorie Kalego wiecznie żywe. :mrgreen:Cytat:
Byl plytki i pokazal jak niski poziom prezentujesz. KAM2150 napisal bardzo dobrego posta,
Standard- ocenianie rodzin przez parę patologicznych ich procentów. Filozofię homopropagandy masz w paluszku. Oczywiście homosie między sobą się nie biją broń Boże :mrgreen:Cytat:
Mam rozumiec, ze jak ojciec tlucze matke i dzieci to jest to normalna rodzina.
No co Ty, bycie hetero przecież jak dowodzą badania to nienormalność, przecież tyle patologii w rodzinach co nie?? Trzeba tego zakazać :mrgreen:Cytat:
Bo w koncu bycie hetero to normalnosc.
Sprawa jest dosyć prosta- jak homoś zapłodni homosia bez wspomagania to padnę przed Tobą na kolana i przyznam się do błędu, stwierdzę że homoseksualizm jest zgodny z naturą/prawem boskim czy czym tam jeszcze sobie zapragniesz :mrgreen:Cytat:
No i nadal nie rozumiem tych powtarzajacych sie wybiegow odnosinie rodzenia.
Ja zwracam na nich uwagę? Przecież sami chcą, wszak po to łażą po ulicach jak na tym różowym zdjęciu na poprzedniej stronie żeby o nich było głośno. Przecież nikt nie jest głupi i nie uważa że pojawili się nagle i z nikąd- zboczuchy wszelakiej maści były w społeczeństwie od tysiącleci ale nie wychodziły z tym na ulice. Teraz wyłażą więc hm... mamy nawet stosowny temat w agorze :mrgreen:Cytat:
Żyjcie i pozwólcie żyć innym jak lubią i co najważniejsze wam nie wadzą, bo to wy zwracacie uwagę na homoseksualistów, a nie oni na was.
Co tym bardziej pokazuje, że nie potrafisz rozczytać nawet najbardziej łopatologicznej puenty jaką dałem na poprzedniej stronie, a jakiej fragment (zdjecie) sam przytoczyłeś.
Wiem, wiem- rozróżniasz gejów i pedałów. I słusznie, zgadzam się. Ale tu taka ciekawostka. Geje i pedały to jak kobiety i feministki. Feministki niby walczą o prawa kobiet ale tak naprawdę robią im więcej na złość np. ostatnio walczyły o równouprawnienie czyli zrównanie wieku emerytalnego z mężczyznami (z 60 do 67 lat). Co zwykła kobitka na tym zyskała? Otóż charówkę na kasie 7 lat dłużej. Geje co się nie wychylają lecz zostawiają swoje sprawy w sypialni mają natomiast przesrankę przez pedalstwo, rozpisywać chyba nie muszę.
Feministki to takie babochłopy.Geje sami siebie wpędzają w ośmieszenie przed społeczeństwem,nie musze chyba mówić dlaczego.