No ba jak się nie nawalisz to nawet nie wiadomo gdzie nogę postawić (pomijając pogo ale to nie taniec to pogo) ale gdzie złapać zawsze :D
Slayer święty ale co tam w stanie nieżywym :mrgreen: można słuchać.
Wersja do druku
No ba jak się nie nawalisz to nawet nie wiadomo gdzie nogę postawić (pomijając pogo ale to nie taniec to pogo) ale gdzie złapać zawsze :D
Slayer święty ale co tam w stanie nieżywym :mrgreen: można słuchać.
Wiadomo było, że nic z tego nie wyjdzie, jeśli Acidzi będą próbowali zrobić SitA "na poważnie", więc wybrali taką trochę banalną parodię. Może to i lepiej, bo nie odarli tego kawałka z za*ebistości, tak jak to się stało w przypadku Bring It On Home Zeppelinów, po prostu wyszło coś innego.
Rzeczywiście ciekawy ten cover, nie znałem wcześniej.Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
Fakt, że Neurosis wywodzi się z hardcore punku i są zawieszeni gdzieś pomiędzy hc i metalem... Najlepszym określeniem na ich muzykę jakie widziałem było po prostu "Neurosis metal" :mrgreen: Ogólnie to uważam ich za moje numer dwa, gdzie numerem jeden jest Slayer, jeśli chodzi o ulubionych wykonawców :) Zgodzę się że "Through Silver In Blood" jest genialna, wg mnie najlepsza obok "A Sun That Never Sets", ale oni ogólnie nie nagrali słabych płyt ;)Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Neurosis "na zywca" jest jeszcze lepszy ;) .Miazdza na koncertach swoja muza umysly sluchaczy :evil: ...az sie chce chodzic zeby posluchac ich na zywo ;)
P.S.Nigdy tez nie graja bisow ;) Zagraja material i znikaja...
@ zajac
Ale czy my postrzegamy Neurosis tylko za pierwsze dwie płyty? Jeśli tak to Behemoth gra pagan metal, a nie blackened death. Dalsza część twórczości Neurosis to metal bez żadnych wątpliwości, a o takowej mówie bo mimo fajności pierwszych dwóch płyt Neurosis to ja cenię ich za geniusz późniejszych płyt. A skąd Ty mi tu wyjeżdżasz z crustowym Amebixem w odniesieniu do Neurosis to ja nie wiem. Daj Pan spokój, nie kompromituj się.
@ Volomir
Jest przeciętna, na pęczki takich w Polsce, a lepszych kapel to znajdzie się masa. Ewenementu Titusa nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, o ile takowy w ogóle istnieje.
Co do Neurosis "na żywca", to widziałem tylko raz i faktycznie mistrzostwo. Niestety było to na open-airze (Brutal Assault '08), bo pewnie w klubie tworzą jeszcze lepszy klimat.
Tak jak Ty wyjezdzasz z metalem granym przez Neurosis ;) ... "Daj Pan spokój, nie kompromituj się" Kto przychodzi na ich koncerty i jakie klimaty tam przewazaja(o ile byles na koncercie Neurosis ;) ) :?: Kolesie sa punkowcami i zawsze to podkreslaja :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
P.S.Posluchaj niemieckiego Ambush "Lach"...tez pewnie okreslisz ich jako rodzaj metalu :?
No to powodzenia jeśli na podstawie ich wypowiedzi i tego kto przychodzi na koncert określasz gatunek zespołu, mogą się nawet uważać za jazzmanów, ale to muzyka świadczy co grają, a nie ich wypowiedzi. The Eye of Every Storm/A Sun That Never Sets punkowe? Gdzie, ja się pytam? To samo zresztą koń albo Times of Grace.
Nie jest przecietna. Twoje nie slowo nie jest wyznacznikiem jakosci zespolu, O Wielki ;) Acidzi sa nie do podrobienia, maja jaja, od wielu lat graja na bardzo wysokim poziomie. Malo jest kapel ktore sie moga z nimi rownac na polskim rynku, a tych co ich przewyzszaja jest co najwyzje pare. A Titi, coz, dla mnie ten facet jest boski, nawet jak na rockmana to on jest wybitnie pojechany, groteskowy, a przy tym taki autentyczny.Cytat:
Jest przeciętna, na pęczki takich w Polsce, a lepszych kapel to znajdzie się masa. Ewenementu Titusa nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, o ile takowy w ogóle istnieje.
Nie jest wyznacznikiem poziomu, ale jest wyznacznikiem mojej opinii o danym zespole. Satanic Rites też jest nie podrobienia, a syf okropny ;)
A kapel, które przewyższają Acidów znajdę dużooooooo.
Ale tylko w Twojej opinii:P Ja i tak po nich pojade swoja opinia :mrgreen:Cytat:
A kapel, które przewyższają Acidów znajdę dużooooooo.