wszystkie ostatnie tury wrzucałem na czas tylko z racji tego że jest czerwiec mam ostatnio mniej czasu a zapisałem się do 2 KO z czego 1 w zamianę za koniec k11 a Ameryka stoi pod znakiem zapytania ciągle
Wersja do druku
wszystkie ostatnie tury wrzucałem na czas tylko z racji tego że jest czerwiec mam ostatnio mniej czasu a zapisałem się do 2 KO z czego 1 w zamianę za koniec k11 a Ameryka stoi pod znakiem zapytania ciągle
WKO35
Jest jeszcze Francja. Tereny zjednoczone, zdobyty dodatkowo Londyn i Exeter, ogólny spokój i mnogość perspektyw.
Ej ej, no panoooowie. FRANCJA! WKO! Nie chcę być zmuszony robić tej tury.
Biere te france, szwagier! Hold on!
Opoznienia w moich KO biora sie z wyjazdu w tym tyg, do konca weekendu, prosze (najlepiej) o cierpliowasc, przepraszam!
Mam problem z internetem , wszystkie tury zrobie do końca weekendu na 100% , przepraszam za te utrudnienia , ale nie odemnie to zalezy....
Brytania XLIII wolna Irlandia nie wykonana pierwsza turka sojusze nie ustalone , gracz od 3 dni nie raczył utworzyć ambasady ani odpowiedzieć na moją wiadomość , co do KO to z racji tego że nie rozpoczęta można jeszcze wszystko zrobić po swojemu
Tak nikt nie wstawił, a narzekania, że graczy nie ma...
WKO34:
Maury - w wojnie z Aragonią i Hiszpanią. Sytuacja spoko.
oraz
Sycylia - w wojnie z Aragonią i sojuszu z Maurami. Sycylia jest wciągnięta jakoby do pomocy Milanowi i Wenecji przeciwko HRE.
Brać i nie gadać!
Biorę Irlandię w Brytani
MKO XXXV
Wolne Cesarstwo Bizantyńskie. Dopiero pierwsza tura, nawet ambasady nie ma, a save czeka. Tak więc MYLJONY możliwości.