Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Wiem, wiem- rozróżniasz gejów i pedałów. I słusznie, zgadzam się. Ale tu taka ciekawostka. Geje i pedały to jak kobiety i feministki. Feministki niby walczą o prawa kobiet ale tak naprawdę robią im więcej na złość np. ostatnio walczyły o równouprawnienie czyli zrównanie wieku emerytalnego z mężczyznami (z 60 do 67 lat). Co zwykła kobitka na tym zyskała? Otóż charówkę na kasie 7 lat dłużej. Geje co się nie wychylają lecz zostawiają swoje sprawy w sypialni mają natomiast przesrankę przez pedalstwo, rozpisywać chyba nie muszę.
I piwo Ci się należy za te słowa, dotarłeś do sedna sprawy, więc po co były te drobne uszczypliwości wcześniej skoro nasze zdanie w sumie się zgadza ; ) Tylko właśnie ja niejako piszę w obronie tych "normalnych" gejów, którzy nikomu nie wadzą, a tylko przez pryzmat paru odszczepieńców w różowych piórach i kieckach tracą na wizerunku całej społeczności.
No i super, mało kiedy zdarza się złapać nić porozumienia na necie, tym razem się udało. Gej okej, pedały won :!:
Cytat:
To nawet plusy dla Ciebie! Mniejsza konkurencja u dziewczyn
[youtube:2la8n1td]http://www.youtube.com/watch?v=2ljMSKtOAkM[/youtube:2la8n1td]
[youtube:s2zt9ng9]http://www.youtube.com/watch?v=Sdr9CtkAkm8[/youtube:s2zt9ng9]
Cytat:
Gej okej, pedały won
się mi piosenka z gimbazy przypomniała :lol:
W sumie czy gej czy pedał żadna różnica - taka sama nienormalność i dewiacja. Jedyne co, że geje są mniej wkurw***
Cytat:
Geje co się nie wychylają lecz zostawiają swoje sprawy w sypialni
Nie są jak Bierdoń, którą każdą sprawę sprowadzi do gejozy? Mozna ich tolerować jeśli się o nich nie wie.
Cytat:
W sumie czy gej czy pedał żadna różnica - taka sama nienormalność i dewiacja. Jedyne co, że geje są mniej wkurw***
A czemu szeregowy homoseksualista ma być "wkurw"? Co takiego zrobił lub robi? Istnieje?
Bo się ze swoją gejowatością nie afiszują? Nie jeżdzą tirami po Wawie z grubym Kaliszem na naczepie vide "kolorowa niepodległa" czy wreszcie nie robią takich akcji http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/ ... ,id,t.html wpajają nienormalność dzieciom. Generalnie długo by wymieniać. Najbardziej boli wciskanie nienormalności normalnym na siłę. Z resztą Biedron to jest w ogóle dobry zawodnik; prawie każdą dyskusję potrafi sprowadzić do pedałów i jak to jest im źle. Z resztą dlatego głównie jest w tym postępowym ruchu palikota
haha
Biedroń?I dyskusja?Hahahahah
On tak plecie,że nie da rady nic powiedzieć,bo ciągle gada i we wszystko homoseksualizm wplata.Z nim nie ma dyskusji,nie ma ch**a,homoseksualizm ma być i już!
Jak zmieni sposób gadania,to może go wysłuchają chociaż raz.
Cytat:
Bo się ze swoją gejowatością nie afiszują? Nie jeżdzą tirami po Wawie z grubym Kaliszem na naczepie vide "kolorowa niepodległa"
Hmm... jakby Kalisz był chudy, rozumiem że problemu by nie było?
Cytat:
A czemu szeregowy homoseksualista ma być "wkurw"? Co takiego zrobił lub robi? Istnieje?
Dla niektórych tak. Niektórzy w swoim umiłowaniu wartości, moralności, prawdy, lubią odbierać innym prawo do fundamentalnej wolności.
Cytat:
Najbardziej boli wciskanie nienormalności normalnym na siłę
A kim Ty jesteś, żeby stwierdzać co jest normalne, a co nie? Kto dał ci takie prawo? Według mnie to Ty jesteś nienormalny i powinieneś być zamknięty przymusowo w odpowiednim zakładzie. I jak masz zamiar dojść do tego kto ma racje? Siłą? Wyzwiskami? Przedstawisz mi cytaty z pisma?
O tym mówię. Ja się nie dziwie że masz takie a nie inny poglądy. Żeby dojść do pewnych wniosków trzeba prezentować odpowiedni poziom. Tak jak od Aborygena nie można wymagać szacunku dla życia drugiego człowieka, tak od ludzi Twojego pokroju fundamentalnych zachowań społecznych.