Anglia w mko26, ko z dwoma blokami wschodzi i zachodni, nie znam sytuacji ale znajac zycie bdb. po haslo do Oskarx'a.
Wersja do druku
Anglia w mko26, ko z dwoma blokami wschodzi i zachodni, nie znam sytuacji ale znajac zycie bdb. po haslo do Oskarx'a.
A nie gra czasem Swaciak tą Anglią :?:
gra?? grał, od 15tego nie było go na forum. Chyba ze się zjawi.
Ale na GG dzisiaj mi odpisał, że "OK" jak mu napisałem, że ma turę w MKO 26.
Jeszcze raz wolne mko 35, Bizancjum - pierwsza tura do zrobienia przez nowego gracza.
Jako że jestem właśnie w trakcie przeprowadzki z Angli do Polski będą małe opóźnienia z moimi turami, muszę poza pracą pozałatwiać sprawy z mieszkaniem, cuncil taxem bankiem itp. W piątek mam samolot tak więc od niedzieli wszystko powinno wrócić do normlaności.
oddam bc17-bizancjum
sytuacja-dobra wojna z pokonaną turcją której zostały 2 prowincje i trochę wojska,gospodarka ustabilizowana do tego mamy sojusz z jerozolimą i gruzją
Nie ważne bo nagle poojawił sie gracz tego państwa.Cytat:
Zamieszczone przez maryniasz
Wyjeżdżam i nie będzie mnie do ok. 15 lipca. Przy odrobinie szczęścia znajdę jakiś internet, więc w razie czego śmiało piszcie na PW (chociaż na gg raczej się nie będę pojawiał).
A co do KO:
WKO XXX - ostatnia tura trwała półtora miesiąca, raczej się wyrobię! :D,
WKO XXXI - Zachar,
WKO XXXII - Zachar,
WKO XXXIII - turę dopiero co zrobiłem, raczej do mnie nie dojdzie,
MKO XXI - Maryniasz,
MKO XXII - moja Hiszpania jest już w sumie martwa, MG może przeklikać,
MKO XXIII - to samo co w WKO 33,
MKO XXVI - to samo co w MKO 22,
MKO XXVIII - w tej chwili nie ma żadnych wojen, ruchy już zaplanowane, więc MG może przeklikać.
Tylko taka krótka info
Dzisiaj popołudniem wyjeżdżam, a tury będę mógł robić dopiero w czwartek ;)