Ten ekran startowy do ustawień głównych , nowej gry itp. A i zauważyłem iż u mnie okienka wyskakuujące na początku tury mają nazwy włoskie , chodź w środku jest opis po Polsku.
Wersja do druku
Ten ekran startowy do ustawień głównych , nowej gry itp. A i zauważyłem iż u mnie okienka wyskakuujące na początku tury mają nazwy włoskie , chodź w środku jest opis po Polsku.
Usuń z katalogu text pliki binarne te białe. np. battle.txt.strings.bin, nie usuwaj tekstowych. Binarne się odtworzą i powinno być po polsku menu. Widocznie nie dałeś w instalatorze by usunął map.rwm i pliki binarne.
Dziękuje Araven pomogło :)
Mam problem z wojskami krucjaty, armia biorąca udział w krucjacie (innych państw, swoich armii nie sprawdzałem bo nie biorę udziału zwykle w krucjatach) stoją w miejscu nie mając punktów ruchu.Grając na Megasubmodzie 2 też tak miałem, a teraz gram na Megasubmodzie 3 i ciągle tak jest.
Bo ai wykorzystuje krucjatę by mieć darmowe wojsko. Mietek77 osłabił zapał krucjatowo-jihadowy, bo wcześniej to była przesada z tym zapałem do krucjat, historycznie poza pierwszą i może jakąś inną słabo się Europa do krucjat garnęła.
Jak masz z tym problem(krucjaty) próbuj zabić generałów zabójcami-jednostki zdezerterują,próbuj sposobem wczytaj do skutku...Araven jakie pliki usunąć aby nie mieć kosztów za dodatkowe prowincje???
Jak masz Megasubmoda III to nie masz tych kosztów. Jak nie masz Megasubmoda usuń money_script albo zamień na ten z Megasubmoda, potem usuń map.rwm i zacznij nową kampanię.
Czy Megasubmod uniemożliwia poprowadzenie kampanii hot-seat bo mnie cały czas crashuje jak próbuję odpalić?
Z racji na zmiany na mapie w w wielu plikach, być może uniemożliwia.
Edit: Tak uniemożliwia.
Wie ktoś może, który wpis odpowiada za częstotliwość pojawiania się dzieci w drzewku rodziny?