No nieźle :) , może pod choinkę dla wiernych fanów? ;)Cytat:
Zamieszczone przez nazgool
Wersja do druku
No nieźle :) , może pod choinkę dla wiernych fanów? ;)Cytat:
Zamieszczone przez nazgool
Długo czekałem na tę informację, wreszcie pojawiło się światełko w tunelu :)
Nie mogę nic na ten temat powiedzieć, ale wiedzcie, że skoro zdecydowaliśmy się na wypuszczenie tego ogłoszenia, to znaczy że jesteśmy już na ostatniej prostej ;)Cytat:
Zamieszczone przez Baal-Melkart
Mały sneek peek tego co ostatnio skończyłem tj. późna wersja Aswiniai (kawaleria Lugiów)
https://pbs.twimg.com/media/BWjJCvECAAEG3ZA.png
Jak zwykle trzyma bardzo wysoki poziom, a jestem przekonany że będą się jeszcze lepiej prezentować dosiadając rumaków ;)
Jak patrzę na ilość frakcji to mam wrażenie że ogromnym atutem moda będzie zróżnicowanie, gra każdą frakcją będzie specyficzna jak mniemam, co sprawi że EB II nie znudzi się po pierwszej kampanii i dziesiątkach bitew :D
Wielkie dzięki. Starałem się jak mogłem ;)
Tak, kampanie będą zróżnicowane bardziej niż to miało miejsce w EB1. Jak zerkniesz na nasze tweety, to zobaczysz że pracujemy nad różnymi systemami sprawowania rządów w prowincjach, które będą przekładać się na wszelkiego rodzaju bonusy oraz możliwości rekrutacji. Większość państw, będzie posiadać specyficzny dla siebie system który sprawi o wiele większe zróżnicowanie w kierowaniu poszczególnymi państwami. pracujemy też nad eventami kampanijnymi, ale w tej chwili nie jest to nasz priorytet ze względu na bardziej palące zadania. Ale ostatecznie, eventy kampanijne spowodują również większą głębię rozgrywki.
Super. Czekałem na ten modzik bardziej niż na R2. Eb 1 jest świetne jak na swój czas mam nadzieje że 2 nie zawiedzie i będzie masa zabawy i moja Baktria znów będzie dominować na świecie ;-p.
Budynki ( rozbudowa miast na mapie kampanii) każdej frakcji będą zróżnicowane ??? Czy będzie jakiś ogólny wzór typu miasta wschodu swoje drzewko itd. ????
Nie mogę się doczekać jednostki wyglądają świetnie a i kampania zapowiada się super.Ciekawi mnie tylko ile będzie przewijała się tura w kampanii przy wszystkich skryptachCytat:
Tak, kampanie będą zróżnicowane bardziej niż to miało miejsce w EB1.
@leo budynki będą zróżnicowane. Nie wszystkie oczywiście, ale frakcje będą posiadać swoje specyficzne budynki jak militarne kolonie, czy budynki reprezentujące jakiś typ rządów w postaci satrapii itp.
Tak na moje oko, tury nie powinny się długo przewijać, ale będziemy to jeszcze testować.
No to CA będzie się wstydzić oj będzie :twisted: .Wygląda na to że wyjdzie wam najlepszy z modów o starożytności EVER.