Wybierz inny serwer,w ustawieniach w zakładce pobieranie + cloud.Pobaw sie serwerami,to pomaga na problemy z pobieraniem.Powinno nieco pomóc.
Wersja do druku
Wybierz inny serwer,w ustawieniach w zakładce pobieranie + cloud.Pobaw sie serwerami,to pomaga na problemy z pobieraniem.Powinno nieco pomóc.
Lub też problem może leżeć po stronie twojego dostawcy internetu. Może sprawdzenie łącza na pingtest.net dałoby wskazówkę.
Opieprz admina :)
Co mogę zrobić mam laptopa, ale strasznie się nagrzewa po 10 minutach pracy w zimnym pokoju... Ale tylko w miejscu wiatraka co za tym idzie przegrzewa sie i sie wylacza, reszta jest zimniutka... nie wiem czemu dopiero go odebralem od czyszczenia go w sroku... co mam robic jak tak dalej pojdzie nie bede mial z niego zadnego porzytku...
Tam gdzie jest wiatrak w lapku zazwyczaj znajdują się podzespoły wytwarzające najwięcej ciepła. Wiatrak działa w ogóle? Może w serwisie przy czyszczeniu coś zepsuli? Zadzwoń albo zanieś z powrotem i powiedz, że ujowo zrobili. ;)
Ale wiatrak działa
@Manieon
zmiana serwera to 1,
zaś po drugie spróbuj pobierać gdy na wybranym serwerze jest godzina 2 - 5 w nocy czasu lokalnego tam gdzie jest serwer LOGICZNIE :!:
(czyli np serwer dla wschodniego USA - gdy u nas jest późny ranek i koło południa -
i nie ważne że ten serwer FIZYCZNIE stoi w jakiejś klitce w Indiach albo w super serwerowni w Szwajcarii czy w piwnicach biurowca gdzieś pod Tokyo -
liczy się to co ma na zegarku 90% użytkowników serwera)
PS - a może właśnie gdy userzy serwera mają 6 -10 rano na swoich chronometrach??
Waszmościowie / bracia gracze ??? Co rzekniecie z waszych doświadczeń?
==================
@polakma
Laptop był w serwisie ?? Mimo to jest problem (ba1) z tego co piszesz to oni problem spowodowali) - to oni MUSZĄ poprawić i to bez dopłaty !!
NIC NIE RÓB SAM!!! Oni namotali niech oni wyprostują.
Jak sam coś zadziałasz to będą mieli pretekst żeby na ciebie zwalić winę ( czytaj: "żeby na ciebie przerzucić koszty")
Cóż, ten serwis nie pisałem, że serwis tylko mego ojca jego powiedzmy "Przyjaciel informatyk który przy nim to wszystko skręcał i wszystko działało- koszt piwko" więc, ale witrak działa nie działa? nie wiem nie słysze go jak działa albo tak cichutko pracuje nie mam pojęcia, Mogę jakoś sprawdzić czy dziala?
Raczej powinieneś słyszeć wiatrak. Ostatecznie możesz unieść laptopa i spojrzeć we wlot powietrza wiatraka. Sprawdź temperatury pracy podzespołów jakimś programem.
Zmian serwera co prawda próbowałem, ale tylko na jakieś niemieckie, bo takie inni radzili ale nie pomogło. A o tej zmianie z godziną nie słyszałem, będę musiał wypróbować. Co do dostawcy to raczej nie ma co próbować, bo mieszkam w takim miejscu gdzie sygnał jest zagłuszany przez inny, jednak szczęście nie na tyle żeby wcale nie chodził.
Mam następujący problem od 2 dni - nie wykrywa mi wi-fi. Problem pojawił się nagle, sam z siebie. Kombinowałem na różne sposoby. Sprawdzałem modem, ale połączenie z netem jest na pewno - drugi komputer w domu ma internet bez problemu. Jednak nie jest mój i nie mogę non stop go mieć pod ręką. Jestem pewien że to wi-fi bo nie wykrywa mi żadnej sieci. Wcześniej wyłapywało mi mój Livebox i sąsiadów zabezpieczone. Teraz nie ma nic. Karta sieciowa jest włączona, bo sprawdzałem przez menadżer urządzeń. Może rozwiązanie jest banalnie proste, ale nie mam pomysłów i proszę o pomoc. :)