Arden
Arden również stara się wyglądać jak eskorta i stoi niedaleko Svena
Wersja do druku
Arden
Arden również stara się wyglądać jak eskorta i stoi niedaleko Svena
Bradni Algrimmson
Nie próbuje wyglądać jakoś specjalnie. Stoi obok Ardena.
O tej godzinie? Senat już dawno zakończył swą pracę na dzisiaj. Proszę przyjść rano, lecz nie skoro świt zatrzasnął wizjer. Faktycznie zdążył się już zrobić wczesny wieczór.
Anna de Loiret
Ktoś mi powie, czemu mam ochotę go zabić? Ehhh... No nieważne, musimy znaleźć jakiś nocleg. Ale bardziej przejmuje mnie jedna sprawa, że jutro no... Krwawić będę wiecie skąd... A nie mam sukni na zmianę i... No właśnie i co, bo prędzej ze śmiechu ta cała ich rada padnie a nie mnie z uwagą wysłucha.
Dziwne zwyczaje macie człeczyny, u nas tylko mąż wie o takich sprawach skomentowała Glorgina.
Anna de Loiret
Ostatnio zaczynam zapominać o tym, że jestem damą. I gdyby nie to, że chyba za chwilę pójdziemy poszukać jakiejś sukni do kupienia, to bym o tym nawet nie wspomniała. Nie mówiąc o tym, iż z tymi panami ostatnio się nie rozstaję na krok. Och Pani Jeziora, jak mogło do tego dojść!
Alessio
W mieście panuje chaos, ale na rynku może udało by się jakoś dostać - powiedział, po czym pomyślał - jest jeszcze jeden sposób, sporo osób śpi snem wieczystym i po domach by można jakąś znaleźć ale reszta się nigdy na to nie zgodzi nie mówiąc o samej Annie która by takiej sukni nigdy nie wdziała....
Sven
Pani, możesz nam oszczędzić szczegółów? Kup sobie suknie i co tam trzeba.
Anna de Loiret
Jeszcze nie upadłam na tyle, by mówić o szczegółach, choć czuję że już niedługo ten stan mnie czeka - powiedziała ze złością po czym rzekła do Alessia - to prowadź gdzieś do jakiegoś krawca czy innego kupca, co może taką sprzedać.
Pójdę z Tobą, może i dla siebie coś ciekawego na straganach znajdę rzekła zabójczyni trolli.